4. nesil iPhone SE’nin kilit özellikleri ortaya çıktı!

4. nesil iPhone SE’nin kilit özellikleri ortaya çıktı!

ABONE OL
Kasım 22, 2022 09:42
4. nesil iPhone SE’nin kilit özellikleri ortaya çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple’ın uygun fiyat odaklı iPhone SE serisi 2016’dan beri kullanıcılarla buluşuyor. Akıllı telefonların uygun fiyatlı olmasının yanı sıra normal iPhone modelleriyle aynı işlemciyi kullanması da ön plana çıkmasının en büyük nedenlerden birisi olarak gösteriliyor. ABD’li üretici bu noktada yakında 4. nesil iPhone SE modelini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor. Son olarak cihazla ilgili yeni detaylar geldi. Peki iPhone SE 4 kullanıcılara neler sunacak?

iPhone SE 4 kullanıcılara neler sunacak?

iPhone SE 4 için geri sayım başladı. Son raporlar, telefonun önümüzdeki yılın mart-nisan aylarında vitrine çıkacağını iddia ediyor. Bunun yanı sıra Apple’ın yeni modelde bazı kritik değişiklere imza atacağı da ifade ediliyor. Bu noktada akıllı telefon, iPhone XR benzeri bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bildiğiniz üzere SE serisi bugüne dek düşük ekran gövde oranı ve Touch ID‘yi benimsedi. Hatta bu, şirketin konuyla ilgili eleştirilmesine neden oldu.

iPhone SE 4

Yaklaşan modelde ise bu durum tamamen değişecek. Zira iddialar doğruysa akıllı telefonda Touch ID konumlandırılmış bir ana ekran tuşu ve kalın çerçeveler olmayacak. Böylelikle Apple, iPhone SE serisinde de Face ID kullanmaya başlayacak. Bu sayede çerçeveler küçülecek ve ekran büyüyecek.


iPhone 15 hakkında yeni tasarım iddiası!

iPhone 15 hakkında yeni tasarım iddiası!

Henüz iPhone 14 modellerinin tanıtımının üzerinden sadece 2 ay geçmesine rağmen iPhone 15 hakkında iddialar gelmeye başladı bile.

iPhone SE; 6.1 inç 720p çözünürlük sunan LCD panelle gelecek. Tabii ekran çözünürlüğünün düşük olması dikkat çekebilir, ancak bunların iddia olduğunu hatırlatmakta fayda var. Bunun dışında IP67 sertifikası ve 20W hızlı şarj ve 7.5W kablosuz şarjı destekleyen 3.000 mAh pile sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonda iPhone SE serisinin genelindeki gibi yine işlemci ön plana çıkacak. Zira eylülde tanıtılan iPhone 14 Pro modellerinde kullanılan Apple A16 Bionic, yaklaşan modele güç verecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.