DOLAR 41,1059 0,51%
EURO 47,8288 0,57%
ALTIN 4.481,43-0,02
BITCOIN 46448992.23687%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
KAMUSEN ve Kamu-İş, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne bağlı poliklinik ve laboratuvarlarda grev başlattı
  • Sözcü Kıbrıs
  • Kıbrıs
  • KAMUSEN ve Kamu-İş, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne bağlı poliklinik ve laboratuvarlarda grev başlattı

KAMUSEN ve Kamu-İş, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne bağlı poliklinik ve laboratuvarlarda grev başlattı

ABONE OL
10 Nisan 2025 09:52
KAMUSEN ve Kamu-İş, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne bağlı poliklinik ve laboratuvarlarda grev başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN) ve Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne bağlı poliklinik ve laboratuvarlarda grev başlattı.

KAMUSEN Genel Başkanı Metin Atan yaptığı açıklamada, Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yaşanan personel eksikliği nedeniyle poliklinik ve laboratuvarlarda tam gün greve gittiklerini belirtti.

İki sendika, sorunun çözülmemesi halinde grev ve eylem hakkını kullanacağını daha önce kamuoyuna duyurmuş, yetkililerle yaptıkları görüşmeler ardından 28 Şubat tarihli grevi askıya almıştı.

Sendikalar dün, daha önce mutabakata varılan hemşire ve laborant konusunda adım atılmaması halinde bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne bağlı poliklinik ve laboratuvarlarda tam gün greve gidileceğini duyurmuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r