Kıbrıs Türk Gardiyanlar Birliği başkanlığına yeniden Sezai Bayraktar seçildi.
Birlikten yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Gardiyan Birliği’nin 19. Olağan Genel Kurulu önceki gün gerçekleştirildi.
Genel Kurulda, faaliyet ve mali raporların okunması ardından yönetim kurulu adayları üyelerin onayına sunuldu.
Genel Kurulda yönetim kurulu ve yetkili organlar şu isimlerden oluştu:
“Başkan Yardımcısı Alp Kılıçoğlu, Genel Sekreter Asım Kamacı, Mali Sekreter Hasan Önsoy, Eğitim ve Sosyal İşler Sorumlusu Halit Dağ, İzzet Türkmen, faal üyeler Özgür Edebali, Buğra Arslanoğlu, Ecevit Öztezer.”
Denetleme Kurulu ise Cemal Tunçbel ve Mehmet Aksunlar’dan oluşurken, Onur Kurulu üyeleri ise Salih Kayalı, Asım Meşeli, Sıtkı Baykan oldu.
GÜNDEM
01 Ağustos 2026SPOR
01 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22511 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14372 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13808 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7491 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3452 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.