Girne Belediyesi tarafından açılan Açık Alanlar Reklam Kiralanması İhalesi sonuçlandı.
Girne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İki yıl süre ile işletme hakkını kazanan MY Reklam, ihale için yaklaşık 20 milyon TL ödeyecek.
Girne Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul ile MYAD Reklam Ltd. Direktörü Emre Zeren Safa taraflar adına imza atarken, törende Girne Belediyesi Meclis Üyesi ve Asbaşkan Haşim Yücel ile İhaleler Sorumlusu Hasan Özgit yer aldı.
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Açık Alanlar Reklam Kiralanması İhalesi’nin sonuçlandığını ve uzun yıllardır Girne Belediyesi ile bu alanda çalışmakta olan MY Reklam’ın en yüksek teklifi vererek ihaleyi kazandığını kaydederek, iki yıl süre ile kamusal alanlarda yer alan reklam tabelalarının yönetiminin MY Reklam’da olacağını duyurdu.
GÜNDEM
01 Ağustos 2026SPOR
01 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22511 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14372 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13808 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7491 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3452 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.