Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği (KTTTB) Başkanı Beksan Bekir Akandere, üyelerinin bölge toplantılarına davet edilmeyerek dışlandığını savundu ve “Bakanlık tüm sektörün bakanlığıdır; ayrıştırıcı değil birleştirici olunması gerekmektedir.” dedi.
Birlik’ten yapılan açıklamaya göre, “Hakkımızı sektör adına sonuna kadar sorgulayacağız. Bu sebepten dolayı da istenmediğimizi biliyoruz. Sesimizi çıkardığımız ve sektörümüzün geleceğini sorguladığımız için dışlandığımızı gözlemliyoruz.” diyen Akandere, çözüm fikirlerini söylemeye devam edeceklerini ifade etti.
Akandere, toplu taşımacılık alanında sağlıklı bir gelecek için herkesin dahil olacağı bütüncül bir reforma ihtiyaç olduğunu savunarak, “Üyelerimizin bölge toplantılarına davet edilmemesi, güven ortamını zedelemektedir. KTTTB’nin üye sayısına atıfta bulunularak küçümsenmesi ise kabul edilemez.” dedi.
GÜNDEM
03 Ağustos 2026SPOR
03 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22512 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14378 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13811 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7493 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3456 kez okundu