İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer ile bir araya geldi.
Görüşmede, ülkede son günlerde yaşanan iç güvenlik konuları ele alındı, bu kapsamda daha önce gerçekleştirilen iç güvenliği kurulu toplantısında alınan kararlar ve yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca, TC yetkili birimleri ile bilgi ve veri paylaşımının güçlendirilmesi, güvenlik alanında yeni teknik sistemlerin devreye alınması ve tedbirlerin artırılması konuları üzerinde duruldu.
Sınır kapılarında girişlerde daha etkin ve sıkı denetim uygulanması gerekliliği ile bu yönde atılması planlanan adımların da ele alındığı görüşmede ülke güvenliği ve halkın huzuru için polis teşkilatının son dönemde yürüttüğü başarılı operasyonlar değerlendirildi.
GÜNDEM
06 Ağustos 2026SPOR
06 Ağustos 2026
1
Tibuk: 65 örgüt afetlerde kaynakların doğru kullanımına odaklı projeler üretiyor
22514 kez okundu
2
Bekirpaşa Lisesi’ndeki grev 60 gün ertelendi
14384 kez okundu
3
TİDER BAŞKANI HANDE TİBUK: “ETİKETLERİ DOĞRU OKUMAK, RAMAZAN’IN BEREKETİNİ KORUMAKTIR”
13812 kez okundu
4
Arıklı: Sözkonusu vatansa, hele anavatansa gerisi teferruattır
7496 kez okundu
5
Gazimağusa-Lefkoşa anayolunda sis uyarısı
3459 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.