DOLAR 42,4550 0.02%
EURO 49,2765 0.13%
ALTIN 5.669,69-0,21
BITCOIN 38844605.37475%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Zeynep Eronat’tan yıllar sonra Parmaklıklar Ardında itirafı: Ziynet’i çok severek oynadım

Zeynep Eronat’tan yıllar sonra Parmaklıklar Ardında itirafı: Ziynet’i çok severek oynadım

ABONE OL
27 Kasım 2025 01:30
Zeynep Eronat’tan yıllar sonra Parmaklıklar Ardında itirafı: Ziynet’i çok severek oynadım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güçlü kadınlar tanıdım, “Biri annem, Güven Hokna ve Meral Okay” dedi ve merhum sanatçıyı şu sözlerle anlattı:

 

“Ben bugün buradaysam bunu hep Meral Okay’a borçluyum. Beni bu dünyayla tanıştıran, bana güvenip ilk yapımcılığında bana çok güzel bir rol teslim eden kendisidir. Asmalı Konak’ta beni çağıran kendisidir. Ben çok cenazelere katılamam ama onunkine gitmiştim. Çok erken gitti.

 

Ses tonu ile ilgili de konuşan Zeynep Eronat, “Sesim hep böyle değildi. Yücel Erten imzalı “Troyalı Kadınlar” oyununda oynarken ponza taşı tozu yutuyorduk bu da ses tellerime zarar verdi. Ama bugün ‘Yine oyna’ deseler tekrar oynarım” dedi.

 

“TİYATROYU ÇOK ÖZLEDİM”

 

Tiyatro özleminden de bahseden usta oyuncu, “Ben Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan emekli olalı 19-20 sene oldu. Sahnede bilmeden son selamımı vermişim, tiyatroyu çok özledim. İnşallah bir gün yine tiyatro yapmayı çok isterim” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r