DOLAR 45,5977 0.19%
EURO 53,2744 -0.3%
ALTIN 6.644,06-2,19
BITCOIN 35691190.70628%
İstanbul
18°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER

Rusya: “Ukrayna’nın İHA saldırısında Türk vatandaşı kaptan yaralandı”

Rusya: “Ukrayna’nın İHA saldırısında Türk vatandaşı kaptan yaralandı”

ABONE OL
18 Nisan 2026 17:11
Rusya: “Ukrayna’nın İHA saldırısında Türk vatandaşı kaptan yaralandı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya Soruşturma Komitesi, Ukrayna’nın insansız hava araçlarıyla (İHA) düzenlediği saldırı sonucu Rusya kara sularında bulunan bir petrol tankerinin kaptanının yaralandığını ve bu kişinin Türk vatandaşı olduğunu bildirdi.

Komiteden yapılan açıklamada, Ukrayna ordusunun Krasnodar bölgesine yönelik İHA saldırısı düzenlediği belirtildi.

Bölgedeki kara sularda Liberya bayraklı bir petrol tankerinin İHA saldırısına uğradığı kaydedilen açıklamada, “Tankerin Türk vatandaşı olan kaptanı yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.” ifadesine yer verildi.

Veniamin Kondratyev ise daha önce yaptığı açıklamada, Novorossiysk kentinde vurulan İHA parçalarının bir sivil gemiye isabet ettiğini belirterek “Gemide yangın çıktı. Olayda 1 kişi yaralandı.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.