Amiral gemisi katili OnePlus Ace 2’nin özellikleri belli oldu!

Amiral gemisi katili OnePlus Ace 2’nin özellikleri belli oldu!

ABONE OL
Kasım 22, 2022 11:52
Amiral gemisi katili OnePlus Ace 2’nin özellikleri belli oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OnePlus 11 serisiyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Çinli üretici bunun yanında Ace 2 üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Akıllı telefonla ilgili şimdiye dek çok fazla detay ortaya çıkmadı. Ancak bu durum kısa bir süre önce değişti. Zira sektörde sızıntılarıyla bilinen Yogesh Brar yaklaşan OnePlus Ace 2 modelinin kilit özelliklerini paylaştı.

OnePlus Ace 2 özellikleri

OnePlus Ace 2, Snapdragon 8+ Gen 1‘den güç alacak. Şu anda Qualcomm‘un yeni işlemcileri hakkında konuşuyor olsak da bir önceki nesil de hala çok güçlü. Snapdragon 8+ Gen 1 2022 çıkışlı bir işlemci ve şu anda güncel telefonlarda kullanılıyor. Bu yongayı kullanan cihazlara Xiaomi 12 Pro ve Samsung Galaxy S22+ gibi amiral gemisi cihazlar örnek verilebilir.

Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinin yanı sıra Ace 2‘nin sızdırılan diğer özellikleri de rekabetçi. Cihaz 120 Hz tazeleme hızına sahip 1.5K çözünürlüklü 6,7 inç ekrana sahip. Bu ekran diğer OnePlus telefonlarda olduğu gibi Fluid AMOLED teknolojisine ev sahipliği yapacak.


Xiaomi 13 Pro ile ilgili yeni detaylar geldi!

Xiaomi 13 Pro ile ilgili yeni detaylar geldi!

Çok yakında tanıtılması beklenen Xiaomi 13 Pro modelinin arka panel tasarımı ortaya çıktı. Peki cihaz kullanıcılara neler sunacak?

OnePlus Ace 2’nin 16 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar depolama seçenekleri ile gelmesi bekleniyor. Yine bir OnePlus klasiği olarak hızlı şarj da unutulmamış. 5000 mAh kapasiteli pil 100W’a kadar hızlı şarj destekliyor. Arka tarafta 50 Megapiksel ana sensöre ek olarak 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel derinlik sensörü de barındırıyor. 50 Megapiksel çözünürlüğündeki ana sensörün Sony IMX 890 olacağı da tahminler arasında. Ayrıca cihazın Android 13 tabanlı ColorOS 13 arayüzünü kullanacağını da hatırlatalım.

OnePlus Ace 2 sızıntısı

Fiyatı ne kadar olacak?

Bu sene piyasaya sürülen OnePlus Ace’nin fiyatı 3499 yuan yani 518 dolardı. Şirketin bu seriyi daha uygun fiyatlı konumlandırdığını düşünürsek, fiyatının da orta segmentteki bir telefon kadar olacağını söyleyebiliriz.

Ocak 2023’de tanıtılması beklenen OnePlus Ace 2 hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce cihaz Türkiye’nin telefon pazarında yer bulur mu? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.