Android 13 güncellemesi alacak telefonlar! (Tüm Markalar)

Android 13 güncellemesi alacak telefonlar! (Tüm Markalar)

ABONE OL
Ocak 10, 2023 19:28
Android 13 güncellemesi alacak telefonlar! (Tüm Markalar)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Android akıllı telefon sahiplerinin uzun zamandır beklediği güncellemeler nihayet büyük ölçekte dağıtılmaya başlandı. Birçok Samsung, Xiaomi ve Oppo amiral gemisi modelleri başta olmak üzere orta ve giriş segmente kadar geldi. Peki sizin cihazınız bu sürümü destekliyor mu? İşte Android 13 alacak tüm akıllı telefonlar…

Android 13 alacak tüm akıllı telefonlar

Google tarafından geliştirilen Android 13, şimdiden dünyanın en çok kullanılan işletim sistemleri arasına girdi. 2023 sonuna kadar da pazar payını yüzde 50’nin üzerine çıkarmayı hedefliyor. Tabii üreticilerin işi bu kadar kolay değil.

Zira Samsung’dan Oppo’ya, Xiaomi’den Realme’ye kadar birçok marka Android işletim sistemi üzerine One UI ve MIUI gibi kendi arayüzlerini geliştiriyor. Ayrıca her bir markanın bu sürümü vereceği onlarca model için tek tek optimize ettiğini hatırlatmak lazım.


Güncelleme desteği kesilecek telefonlar hangileri?

Güncelleme desteği kesilecek telefonlar hangileri?

Bu hafta yaklaşık 30 dakika boyunca sizlerden gelen soruları yanıtlıyoruz. Bize sorularınızı YouTube sohbet üzerinden sorabilirsiniz.

Bu nedenle tüm cihazlar için bir anda yayınlanmıyor. Hatta ülkelere ve bölgelere göre bile değişiklik gösterebiliyor. Örneğin Asya ve ABD pazarında Galaxy S20 FE güncellemesi sunulduktan haftalar sonra ülkemizdeki cihazlara sıra geldi. Fakat paylaştığımız listede cihazınız bulunuyorsa geç de olsa gelecektir.

Android 13 alacak tüm Pixel, Asus, Lenovo, Nokia, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Samsung, Tecno, Vivo, Xiaomi ve ZTE modelleri için diğer sayfalara geçiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.