Apple Music, Türkçe’nin zenginliği yansıtan şarkıları öne çıkaracak!

Apple Music, Türkçe’nin zenginliği yansıtan şarkıları öne çıkaracak!

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 12:21
Apple Music, Türkçe’nin zenginliği yansıtan şarkıları öne çıkaracak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple Music Zirvedekiler Türkçe Rap listesi, Türkçe’nin zenginliği ve melodik akışını yansıtan popüler ve yükselen isimleri düzenli olarak öne çıkaracak. Apple Music editörleri her hafta bu dikkatle hazırlanan çalma listesinin kapağında yer alacak sanatçıyı belirleyecek ve çok sayıda sanatçının özenle seçilmiş şarkılarını sunacak. İşte ayrıntılar…

Güneş, Yeni Albümüyle Göz Kamaştırıyor

Henüz 23 yaşında olmasına rağmen Güneş, albümüyle zirveye ulaşarak, şarkıları milyonlarca kişi tarafından dinlenen, konserleri kapalı gişe gerçekleşen ve markaların peşinde olduğu Türkiye’nin en popüler sanatçılarından biri haline geldi. Önceki başarılı projelerini geride bırakmak hiç kolay olmasa da, Güneş kendine has enerjisi ve besteci kimliği sayesinde bunu sürekli başarabiliyor.

Yeni albümünde, sanatçı kendisini daha da samimi bir şekilde ifade ediyor ve filtresiz duyguları içeren on yeni şarkı sunuyor. TikTok’ta “Yok Muydu Vaktin Bana?” ile viral olan ve “10.000 Parça”yı yayınlayan Güneş, 28 Nisan’da Hasan Kuyucu yönetmenliğindeki “Yolum Açık” şarkısını ve müzik videosunu yayınladı.


Apple tedarikçilerinden açıklama! iPhone 15 ertelenecek mi?

Apple tedarikçilerinden açıklama! iPhone 15 ertelenecek mi?

Apple tedarikçileri arasında yer alan Cirrus Logic, iPhone 15 ailesindeki fiziksel tuş konusuna değindi. İşte detaylar…

Türkçe Rap Sahnesinin Sevilen İsmi Sefo, Yeni Şarkısı “SÖYLENEYDİBU?” ile Karşımızda

Türkçe rap sahnesinin sevilen isimlerinden Sefo, yeni şarkısı “SÖYLENEYDİBU?” ile müzikseverlere merhaba dedi. Sözleri ve müziği Sefo’ya ait olan şarkının düzenlemesi ve mix işlemleri Aerro tarafından gerçekleştirildi ve mastering işlemi ise Gkg Mastering tarafından yapıldı.

Diğer son dönem çalışmaları gibi “SÖYLENEYDİBU?” şarkısı da birçok müziksever tarafından merakla bekleniyordu. Sefo, şarkısında kendine has üslubuyla bir kez daha dinleyicilere kendisini hissettiriyor. El Turco Records stüdyosunda kaydedilen şarkı, Türkçe rap müzikseverlerinin beğenisine sunuldu.

Sefo, şarkısının yayınlanmasıyla ilgili olarak, “Uzun zamandır üzerinde çalıştığım şarkımı müzikseverlerin beğenisine sunmanın heyecanını yaşıyorum. Umarım dinleyicilerimiz şarkımızı seveceklerdir.” dedi ve sözlerine “Zirvedekiler TR rap listesi benim için özel, Türkçe rap sahnesinin başarılı şarkılarını bir araya getiriyor. Listede olmak beni gururlandırıyor, dinleyicilerimin sevgisi motivasyon kaynağı. Yerim pekişiyor, önemli bir başarı göstergesi.” şeklinde devam etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.