Apple Music yakında Tesla araçlarına gelecek!

Apple Music yakında Tesla araçlarına gelecek!

ABONE OL
Kasım 21, 2022 08:04
Apple Music yakında Tesla araçlarına gelecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elektrikli otomobil devi Tesla, son zamanlarda pek çok trendi başlattı. Özellikle sürüş deneyimini daha keyifli hale getirmek için oluşturduğu teknolojilerle de dikkat çekti. Araç sahiplerinin ise istedikleri pek çok özellik var. Bunlardan biri de Apple Music oluyor. Son haberlere göre ise Tesla, Apple Music’i sonunda ekleyecek.

Apple Music, Tesla araçlarında ortaya çıktı

Tesla, elektrikli otomobil alanında pek çok yeniliğe imza attı. Tesla deneyiminin en önemli parçalarından biri de Tesla Sistemi oldu. Sürüş deneyimini daha keyifli hale getiren bu işletim sisteminin yanı sıra araç, pek çok uygulamayı ve hizmeti de destekliyor. Özellikle araç sahiplerinin en çok istediği uygulamalardan biri de Apple Music.

Çıkan son haberlere göre Apple Music, yakında Tesla Araç Sistemi’nin bir parçası haline gelebilir. Bu bilgi ise Petersen Otomotiv Müzesi’nde sergilenen araçlardan birinde ortaya çıktı. Bugün etkinliğe katılanlardan biri ise 2022.40.50 geliştirici yazılım sürümüne sahip bir Model S’de Apple Music uygulamasına dikkat çekti.


Tesla dehşet saçtı! Birden fazla insanı ezdi geçti

Tesla dehşet saçtı! Birden fazla insanı ezdi geçti

Tesla Çin’de akıl almaz bir kazaya karıştı. Freni patladığı iddia edilen Model Y, genç bir kadının ve motosikletçinin ölümüne yol açtı.

Ortaya çıkan fotoğraflara göre Apple Music hesabıyla oturum açmak isteyenler için bir QR kodu yer alıyor. Bununla birlikte bir çalışanın söylediğine göre güncelleme sayesinde Apple Music, daha erken gelme ihtimali var.

Konuyla ilgili olarak hem Tesla hem de Apple için herhangi bir şey söylemek oldukça zor. Bu nedenle şimdilik Tesla araçlarına servis gelişiyle ilgili bilgi, tek ipucu olarak duruyor. Bunun yanı sıra durumların her an değişmesi de muhtemel.

Apple Music yakında Tesla araçlarına geliyor!

Apple Music’in Tesla araçlarına geleceğine dair söylentiler, çok öncesine dayanıyor. İlk olarak 2020’de Tesla araçlarda ‘Car’ adlı bir müzik kaynağı ortaya çıktı. Ancak birkaç ay sonrasında bu kod geri çekildi ve bununla ilgili herhangi bir takip gerçekleşmedi.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.