Apple Store’da dev soygun: 100 bin dolarlık iPhone çalındı

Apple Store’da dev soygun: 100 bin dolarlık iPhone çalındı

ABONE OL
Ocak 26, 2023 06:29
Apple Store’da dev soygun: 100 bin dolarlık iPhone çalındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teknoloji devi Apple’ın ABD’deki bir mağazası soyuldu. Ohio’da gerçekleştiği belirtilen soygunda 100 bin dolarlık Apple ürününün çalındığı bildirildi. Sabah saatlerinde Apple Store’da yaşanan bu hırsızlık girişimine polis tarafından inceleme başlatıldı.

Apple Store soygununda neler çalındı?

ABD’nin Ohio eyaletindeki bir grup hırsız, 23 Ocak’ta Apple Store’a saldırdı. Beavercreek’te bulunduğu aktarılan Apple mağazasına giren hırsızların 100 bin doların üzerinde Apple ürünü çaldığı aktarıldı. Suç, sabah 5:40 civarında meydana geldi. Mağazaya saldıran grubun üç kişi olduğu ve kaçmayı başardığı belirtildi.

Beavercreek Polis Departmanı, çalınan Apple cihazlarını takip etmek için GPS’ten faydalandı. Ürünlerin uyarı özelliklerini etkinleştiren ekipler, yol üzerinde bırakılan cihazların çoğunu kurtardı. Buna rağmen, suçla ilgili olarak kimse yakalanmış değil. Beavercreek polisi, hırsızları aramaya devam ediyor. Bölgedeki kamera kayıtlarının da izleneceği bildirildi.


Apple, kaldırdığı özelliği yeni güncellemesinde geri sunacak!

Apple, kaldırdığı özelliği yeni güncellemesinde geri sunacak!

Teknoloji devi Apple ‘ın iPhone’lardaki Home uygulaması için sunup geri kaldırdığı mimari yükseltme iOS 16.4 ile geri dönecek! İşte detaylar.

Beavercreek’teki Apple Store, geniş ürün yelpazesi ve destek hizmetleriyle hem yerel sakinler hem de turistler için popüler bir mağaza. Hırsızlık girişimi sabah saatlerinde gerçekleştiğinden dolayı maddi kayıp dışında herhangi bir olay yaşanmadı.

Apple Store’un hırsızlığa uğraması son zamanlarda yaygın bir olay haline geldi. Ancak bu suçların genellikle erken saatlerde gerçekleştiği ve hırsızların ekip olarak çalıştığı belirtildi. Bu, Apple mağazaların savunmasız olduğunu ve ek güvenlik önlemlerinin alınması gerektiğini gösteriyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtmeyi ihmal etmeyin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.