Apple’ın yeni müzik uygulaması beklenenden önce geldi!

Apple’ın yeni müzik uygulaması beklenenden önce geldi!

ABONE OL
Mart 27, 2023 20:50
Apple’ın yeni müzik uygulaması beklenenden önce geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Apple, 2021 yılında klasik müzik hizmeti olan Primephonic’i satın almıştı. Bu hamlenin ardından kendi imzasını taşıyan yeni bir uygulama çıkarmayı planlayan Apple, bugüne kadar bekledi. Şirket daha önce 28 Mart olarak açıkladığı Apple Music Classical uygulamasını şimdiden piyasaya sürmüş gibi görünüyor.

Apple Music Classical, 1 gün önce kullanıma sunuldu

Apple’ın yeni klasik müzik uygulaması için piyasaya çıkış tarihi 28 Mart olarak belirlenmişti. Ancak Malezya, Tayland, Filipinler ve Vietnam gibi bazı Asya ülkelerinde bazı iPhone kullanıcılarının Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlara göre yeni müzik uygulaması bugünden kullanıma sunulmuş durumda.

Bu ayın başlarında App Store’da ön siparişe açılan Apple Music Classical Uygulama beş milyondan fazla klasik müzik parçasını içerisinde barındırıyor. iOS 15.4 ve sonraki sürümlerde standart Apple Music aboneliği ile kullanımı ücretsiz olarak sunulan uygulama, klasik müzik dinlemek isteyenler için çok önemli bir alternatif oluşturacak.




Apple’dan iPhone 15 serisinde eSIM dayatması!

Apple, önümüzdeki eylül ayında tanıtacağı iPhone 15 serisiyle birlikte Avrupa’da eSIM geçişini zorunlu hale getirecek.

Apple Music‌ Classical, Apple’ın 2021’de satın aldığı bir klasik müzik akışı hizmeti olan Primephonic temelinde yükseliyor. Şirketin yeni uygulaması Primephonic’in çalma listelerini, ses içeriklerini, arama özelliklerini ve verilerini kullanıyor. Apple’ın yeni uygulaması ayrıca binlerce bestecinin biyografisi ve önemli eserlerin açıklamaları gibi bir çok önemli bilgiye de ev sahipliği yapıyor.

apple music

Apple Music Classical ilk etapta sadece iPhone kullanıcıları için sunulacak. İlerleyen dönemde ise uygulamanın Android sürümünün de geleceği belirtiliyor. Uygulamada ayrıca şu anda İngilizce, Almanca, İspanyolca, Fransızca, İtalyanca, Brezilya Portekizcesi ve Felemenkçe dil destekleri mevcut.

Teknoloji devi yeni müzik uygulaması ile klasik müzik sevenler için oldukça önemli bir seçenek oluşturacak. Peki siz Apple Music Classical hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.