Başbakan Üstel, Miroğlu ve Özgür için mesaj yayımladı

Başbakan Üstel, Miroğlu ve Özgür için mesaj yayımladı

ABONE OL
Kasım 22, 2022 10:17
Başbakan Üstel, Miroğlu ve Özgür için mesaj yayımladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel, Miroğlu ve Özgür’ün ölüm yıldönümleri dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başbakan Ünal Üstel, Salih Miroğlu ile Özker Özgür’ün 17’nci ölüm yıldönümleri nedeniyle yayımladığı mesajda, “Kıbrıs Türk siyasetine uzun yıllar hizmet vermiş eski Bakan ve milletvekillerinden, ayrıca UBP eski Genel Sekreterlerinden Dr. Salih Miroğlu ile Eski Bakan, Başbakan Yardımcılarından ve CTP Eski Genel Başkanlarından, değerli siyaset adamı, emekli öğretmen Özker Özgür’ü ölümlerinin 17. yıldönümünde rahmet ve özlemle anıyoruz” dedi.

“Doktor Miroğlu, ülkesine ve partisine daima fedakarca hizmet etmiş, yüreği insan sevgisiyle dolu, duyarlı kişiliğiyle toplumda çok sevilen ve yeri doldurulamayacak bir dostumuzdu” diyen Üstel şunları kaydetti: “Miroğlu’nun gerek siyaset yaşamında gerekse tıp ve diğer alanlardaki değerli çalışmaları asla unutulamaz. Öte yandan aynı gün yitirdiğimiz, uzun yıllar CTP Genel Başkanlığı görevini yürüten Sayın Özker Özgür de iyi bir eğitimci, aydın bir siyasetçi ve bu ülkenin yetiştirdiği örnek ve saygın bir kişilikti.
Değerli siyaset ve devlet adamlarımızdan Sayın Doktor Miroğlu ve Sayın Özgür’ü 17. ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.”




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.