Çılgın iddia: GTA 6, oynadıkça para kazandıracak!

Çılgın iddia: GTA 6, oynadıkça para kazandıracak!

ABONE OL
Mayıs 26, 2023 17:34
Çılgın iddia: GTA 6, oynadıkça para kazandıracak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda GTA 6 hakkında ilginç bilgiler ortaya çıktı. Oyunun haritası ve hikayesini ele alan iddialara ise bir yenisi daha eklendi. Buna göre Rockstar Games, GTA 6’da (veya GTA Online’da) kazanılan sanal parayı blockchain entegrasyonu getirecek. Böylece oyuncular kazandıkları parayı kriptoya dönüştürebilecek.

GTA 6’da kazandığınız parayı kriptoya dönüştürebileceksiniz

Yeni raporlar, GTA 6’nın oyuncuların popüler seriyle etkileşim kurma biçiminde devrim yaratacağını gösterdi. Rockstar, “oynayarak kazan” (play-to-earn) modelini benimseyecek. 2024’te çıkış yapması beklenen yeni yapım, blockchain ile uyumlu bir GTA Online sunacak.

Rockstar Games, daha önce GTA 6’nın aktif olarak geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı. Yaklaşık 10 yıldır yeni bir yapım görmediğimiz için, oyunun sınırları zorlaması bekleniyor. Bu yüzden “oynayarak kazan” modeli GTA Online’da devrim yaratabilir.


GTA VI ufukta göründü: İşte beklenen çıkış tarihi!

GTA VI ufukta göründü: İşte beklenen çıkış tarihi!

Ekonomik belirsizlik, pandemi süreci derken GTA VI oyununun çıkış tarihi birçok kez ertelendi. Ancak şirket, oyun için kolları sıvadı.

GTA 5 aslında “kazanmak için oyna” tarzı bir yaklaşımı benimsiyordu. Yani GTA Online’da kazanılan para, sadece oyun içerisinde kullanılabiliyordu. GTA 6 ise kripto para birimlerini içerecek şekilde sanal borsalara yer verecek.

Blockchain teknolojisinin ve kripto ödüllerinin GTA 6’ya entegrasyonuyla ilgili ayrıntılar belirsiz. Ancak ilk iddialar, Bitcoin’in oyun içinde bir ödeme yöntemi olarak kullanılabileceğini söylüyor. Yani GTA 6 oyuncuları, sanal dünyadaki eğlencelerini gerçek hayata taşımış olacak.

Take-Two, yıllık kazanç raporunu paylaşırken yaptığı açıklama ile geleceğe yönelik umutla bakıyor. Şirket, 2025 yılının mali açıdan kendileri için büyük bir yükselişe sahne olacağını belirtti. Daha önceki sızıntıları göz önünde bulundurursak GTA VI 2024’te piyasaya sürülebilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.