Cinayeti söylediği rap şarkısında itiraf etti

ABONE OL
Ekim 5, 2019 23:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’de yaşayan Amanda Custer (31) adlı kadın California eyaletinde temmuz ayında ortadan kaybolmuştu.

Los Angeles polisi kadına dair şu ana kadar bir bulguya rastlamamıştı ancak polis, kadının sevgilisi olduğunu öğrendiği 27 yaşındaki Robert Camou adlı adamı takibe almıştı.

Daha önce kız arkadaşı ve ailesine defalarca şiddet uygulayan Camou’nun emniyetteki kabarık dosyası sonrası polis, adam üzerindeki takibini arttırdı.

Yatak odasında kan izlerine rastlandı

Polis ekipleri dün Robert Camou’nun evinde arama yaptı ve yatak odasında, Amanda Custer’ın kan izlerine rastlandı. Şüpheli Camou ise aracında uyurken bulundu. Arabada yapılan aramada da, bagajda kazma ve kadının kan izlerine rastlandı. Adam gözaltına alındı.

Barda söylediği rap şarkıda itiraf etti

Robert Camou’nun gözaltına alınması haberinin duyulması sonrası, Camou’nun bir barda ‘açık mikrofon’ adlı programda söylediği rap şarkıda cinayeti itiraf ettiğine dair görüntü ortaya çıktı.

Bardaki bir kişi tarafından kaydedilen ve polise verilen görüntülerde Camou’nun bir kadını öldürüp, gömdüğünü, polislerin kendisini aradığını ancak kendisinin ‘çenesini kapalı tutuğunu’ söylediği görülüyor.

Polis, görüntülerin, cinayetin ertesi günü çekilmiş olduğunu düşünüyor.

Polis yetkilileri, Camou ile ilgili mahkemeye tüm delillerle beraber bu videonun da sunulacağını belirterek, Amanda Custer’ın cesedinin yerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Cinayet göz göre göre gelmiş

ABD medyası, Amanda Custer’ın, Camou’un kendisini öldüreceğini, hayatından endişe duyduğunu ve sürekli taciz ettiğine dair 2018’de ihbarda bulunduğunun öğrenildiğini yazdı.

Kaynak: DHA

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.