DOLAR 39,9935 0.32%
EURO 46,9704 -0.03%
ALTIN 4.270,29-0,09
BITCOIN 4331831-0.12851%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Cumhurbaşkanı Tatar, İCMA ve İŞAD’a teşekkür etti

Cumhurbaşkanı Tatar, İCMA ve İŞAD’a teşekkür etti

ABONE OL
7 Temmuz 2025 14:28
Cumhurbaşkanı Tatar, İCMA ve İŞAD’a teşekkür etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Azerbaycan İşadamları Cemiyetinin Milli Assosiyası (İCMA) ve Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği’ne (İŞAD) teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, geçen hafta Azerbaycan temasları kapsamında başkent Bakü’de aynı milletin evlatları olan Azerbaycanlı ve Kıbrıs Türkü iş insanları ile bir araya gelmiş olmanın kendisini memnun ettiğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Türk Devletler Teşkilatı’na gözlemci üye olmasının ardından yürütülen diplomasi ve girişimler sonucunda Azerbaycan ile ilişkilerin giderek arttığını dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, devlet kurumlarının yanı sıra iş insanlarının da bir araya gelmesinin önemli gelişmeler olduğunu ve kendisini gururlandırdığını ifade etti.

İki halkın arasındaki bağların güçlenmesi için atılacak ekonomik adımların çok önemli olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki iş insanlarının yapacağı işbirliğinin artmasının önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar, Azerbaycan’da kendisine gösterilen yakın ilgiden dolayı İCMA Başkanı Tural Mustafayev, İŞAD Başkanı Enver Mamülcü ve İŞAD Azerbaycan Temsilcisi İlhami Bilgen’e teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r