DOLAR 27,7727 0.14%
EURO 29,2415 -0.22%
ALTIN 1.725,013,54
BITCOIN 7477120,15%
İstanbul
23°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Elon Musk, iflas eden bankayı satın alabilir!

Elon Musk, iflas eden bankayı satın alabilir!

ABONE OL
Mart 12, 2023 08:14
Elon Musk, iflas eden bankayı satın alabilir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin en büyük 16. bankası olan ve 6 binden fazla çalışana yer veren Silicon Valley Bank (SVB), geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çektiğini duyurdu. 2008’den bu yana en büyük bankacılık krizi olarak görülen bu olaya, Elon Musk da dahil oldu. Twitter’dan yaptığı açıklamada Musk, Silicon Valley Bank’ı almaya açık olduğunu söyledi.

Elon Musk, Silicon Valley Bank’a talip oldu

Silicon Valley Bank’ın (SVB) batması ve iflas duyurusunda bulunmasından sonra, birçok yatırımcı ve müşteri yeni bir ekonomik krizin kapıda olup olmadığını düşünmeye başladı. Bazı kişiler ise Twitter’ın bankayı satın alması gerektiğini ve dijital hale getirmesi gerektiğini öne sürdü.

Razer CEO’su Min-Liang Tan, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bence Twitter SVB’yi satın almalı ve dijital bir banka olmalı” ifadelerini kullandı. Elon Musk ise bu fikre sıcak baktığını ima ederek “Bu fikre açığım” yanıtında bulundu.


Elon Musk kendi şehrini kuruyor!

Elon Musk kendi şehrini kuruyor!

Gündemdeki pek çok haberlerle gündeme gelen Elon Musk yepyeni bir iddia ile gündemde. Elon Musk kendi şehrini kuruyor! İşte detaylar…

Twitter, Blue aboneliği ile platformda daha fazla finansal işlere girmeye başladı. Bu yüzden Silicon Valley Bank’ı satın almak bu hizmetleri geliştirmeye yardımcı olacak. Ayrıca bazı kullanıcılar, Twitter’ın, SVB’yi dijital bankacılık için kullanabileceğini öne sürdü.

Musk’ın birçok kez şaka amaçlı açıklamalarda bulunduğunu biliyoruz. Ancak sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın aldığını düşünürsek, bu açıklamalarını göz ardı etmemek gerekiyor. Musk’ın ayrıca PayPal’ın kurucu ortaklarından biri olduğunu da hatırlatalım.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Banka sektörüne girmenin yanı sıra, Musk’ın yeni bir şehir inşa edeceği de gündemde. Musk bu oluşumu SpaceX ve Boring Factory tesislerinin yanındaki bir alana kurmayı planlıyor. Teksas eyaletine kurulacağı iddia edilen şehirde, çalışanların yaşayacağı bildirildi.

Peki sizler Elon Musk ve Silicon Valley Bank hakkında düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.