Esenyurt’ta polis aracının yaptığı kaza kamerada

ABONE OL
Temmuz 26, 2019 20:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’ta geçtiğimiz cumartesi günü akşam saatlerinde meydana gelen kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

Önüne çıkan arabaya çarpmamak için sürüklendi

H.E yönetimindeki otomobil kavşaktan caddeye kontrolsüz bir şekilde çıktı. Polis memuru F.A., bir anda önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kırdı. F.A.’nın tüm çabasına rağmen, önüne çıkan araca yandan çarpan ekip aracı takla atıp, elektrik direğine çarptı. Ekip aracı daha sonra yaklaşık 50 metre sürüklendi.

Polis memurunun burnu bile kanamadı

Polis memuru F.A. takla atan aracın içinden şans eseri burnu bile kanamadan çıktı. Ekip otomobilinin çarptığı araçta maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aracın içinden çıkan polis memuru F.A. ayakta tedavi edildi. Polis ekipleri elektrik direğinin devrildiği bölgede güvenlik önlemi aldı.

O anlar kamerada

Öte yandan kaza bir sitenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde ekip aracı önüne çıkan otomobile çarptıktan sonra takla atıyor. Sağ tarafa devrilen araç yol kenarındaki elektrik direğine vurduktan sonra dönerek, sürükleniyor. Polisin yardımına çevredeki vatandaşlar koşuyor.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.