Gözler Ralli’ye çevrildi

ABONE OL
Haziran 14, 2019 02:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs Rallisi bu akşam başlıyor.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en önemli motorspor organizasyonu olan Kuzey Kıbrıs Rallisi’nde bu yıl 44 araç mücadele edecek. 35 araç Kuzey Kıbrıs Rallisi’ndeki tüm etapları koşacakken, 9 araç ise Ralli’nin açılış günü olan 17 Mayıs’ta Girne’de düzenlenen özel etapta boy gösterecek.

Türkiye’den 20 ekibin kayıt yaptırdığı Kuzey Kıbrıs Rallisi’nde, KKTC’yi Türkiye’de temsil ederek göğsümüzü kabartan Deniz Fahri ve Bora Manyera, Avrupa Şampiyonluğu bulunan Murat Bostancı, son 2 yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Burak Çukurova ve Dünya Gençler Şampiyonası’nda yarışmış Buğra Banaz’ın yanısıra, ülkemizin önde gelen pilotlarından 2 kez KKTC Ralli Şampiyonu olan Rauf Denktaş, son KKTC Ralli Şampiyonu Cevdet Alptürk, Deniz Denner ve Fikri Macila gibi isimler de yarışacak. Bu akşam saat 20.00’de Girne Kordonboyu’nda başlayacak rally için dün teknik controller yapıldı.

Yarışın “Shakedown”u 15.30-16.30 saatleri arasında Girne çevreyolu üzerinde bulunan Mr. Pound Plus karşısındaki dağlık alanda gerçekleşecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.