DOLAR 27,9594 0.07%
EURO 29,6043 0.02%
ALTIN 1.741,130,74
BITCOIN 7964230,76%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güncelleme desteği kesilecek telefonlar hangileri?

Güncelleme desteği kesilecek telefonlar hangileri?

ABONE OL
Ocak 10, 2023 13:21
Güncelleme desteği kesilecek telefonlar hangileri?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SDN Cevaplıyor canlı yayını ile karşınızdayız. Bu hafta da yaklaşık 30 dakika boyunca sizlerden gelen soruları yanıtlıyoruz. Bize sorularınızı YouTube sohbet üzerinden sorabilirsiniz.

Güncelleme desteği kesilecek telefonlar hangileri?

ShiftDelete.Net yıllardır süregelen haftalık bülten tadında canlı yayın geleneğini sürdürüyor. Her Salı ve Perşembe günü düzenlediğimiz canlı yayınlarla birlikte siz takipçilerimizle gündemi değerlendiriyor ve sorularınızı yanıtlıyoruz. Bugünkü ana konumuz güncelleme desteği kesilecek telefonlar olacak.

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor. Yayınımızda görüşmek üzere. Herkesi bekliyoruz!

SDNShiftdelete.net

SDN Genel Yayın Yönetmeni Tolga Cem Küçükyılmaz ile SDN editörleri Furkan Karaca, Samet Jankovic ve Osman Furkan Şahin’in katıldığı canlı yayınlarımızda yeni tanıtılan akıllı telefonlar, PC donanımları gibi yeni ürünlerin dışında gündem haberlerine de değiniyoruz.

Canlı yayını kaçıranlar ne yapacak?

Eğer canlı yayını kaçırdıysanız YouTube kanalımız üzerinden tekrarını izlemeniz mümkün. Ayrıca içeriklerimize Twitter ve Facebook üzerinden de erişebilir, teknoloji dünyasındaki en yeni gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Kanalımıza abone olarak, güncel teknoloji içeriklerini anında izleyebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.