DOLAR 27,9768 0.14%
EURO 29,6329 0.13%
ALTIN 1.741,770,78
BITCOIN 7969221,29%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Güneş paneli sistemi nasıl kurulur? Maliyetini hesaplama!

Güneş paneli sistemi nasıl kurulur? Maliyetini hesaplama!

ABONE OL
Ocak 9, 2023 16:55
Güneş paneli sistemi nasıl kurulur? Maliyetini hesaplama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneş enerjisini kullanma olanakları gün geçtikte gelişiyor. Elektrik enerjisine bağımlılığı ortadan kaldıran, Arçelik bünyesinde solar enerji sistemleri ürün gamındaki Arçelik Solar Panelleri inceledik.

Arçelik Solar Panelleri inceledik!

SDNShiftdelete.net

Arçelik Solar Paneller hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın
Solar Hesaplama Asistanı ile enerji ve maliyet ölçmek için buraya tıklayın

25 yılı aşan ürün ömrü ve 65 yılı aşkın Arçelik tecrübesi ile uzun yıllar hizmet alabilme güvencesi ile kendi elektriğini üreterek tasarruf sağlamak isteyenler için önemli çözümlerden biri solar paneller. Doğaya saygılı sürdürülebilir enerji kaynağı olarak da değerli bir konumda olan bu yapıda yaygın hizmet ağıyla tüm keşif, montaj ve bakım hizmetlerinin Arçelik güvencesi ile verilmesi müşteri tarafında büyük bir güven oluşturuyor.

Üstelik bu süreçle uğraşacak zamanınız yoksa, vekalet vererek tüm yasal süreçler müşteri adına çözüm ortakları tarafından yürütülüyor.

Solar Paneller, mesken, ticarethane, tarımsal sulama alanı ve sanayi amaçlı kullanılan alanlarda uygulanabilen, güneş enerjisini -dilendiğinde depolanabilen- elektrik enerjisine çeviren paneller.

Bunun haricinde ürünün teknik olarak en üstün özelliği half cut ve multi busbar teknolojisi ile kısmi gölgeleme durumunda bile optimum verimi sağlamaktır.

Solar Paneller ile ilgili daha fazla bilgi almak için yukarıdaki web sitesinden girilebilen Solar Hesaplama Asistanı’ndan yararlanabilirsiniz. Bu asistan ile örneğin bir ticarethane sahibi, işyerinin çatısını çizip, coğrafi yönünü ve eğimini seçerek, fatura ve kurulu güç bilgilerini de işledikten sonra enerji ihtiyacına göre çatıya monte edilebilecek solar panel adedini öğrenebilir, enerji tasarrufunu ve yatırım geri dönüş süresini hesaplayabilir, KVKK kapsamında iletişim bilgilerini paylaşarak Arçelik yetkililerine keşif talebini iletebilir.

Yeni tip panellerde hücreler 2 bölünüyor. Bunun amacı gölge vurduğunda tüm panelin veriminin sadece yarısı kadar düşmesi. Ayrıca, panel ikiye bölündüğü için panelin direnci de düşmüş oluyor. Eski teknolojide 5 adet tel (busbar) varken yenisinde daha ince 10 adet tel var. Bu değişim elektron toplama açısından daha fazla elektrik toplanmasını sağlıyor.

Verimlilik açısında solar panellerde 25 yıl sonunda yüzde 83 verimlilik korunuyor. Ayrıca 12 yıl boyunca Arçelik ürün garantisine de sahip olunuyor.

Arçelik kalitesi ve güvencesi ile yüksek performansa ve kullanıcı dostu tasarıma sahip solar inverterler ise pratik ve hızlı, duvara montaj özelliği, DC konektörler ile basit ve güvenilir bağlantı, uygulama üzerinden kolay kurulum ile kullanılabiliyor. %150’ve kadar yüksek boyutlandırma imkânı, geniş MPP aralığı, multi MPPT özelliği ile Uluslararası Standartlarda Güvenilirlik, inventer için önemli özelliklerden sadece birkaçı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.