DOLAR 27,7727 0.14%
EURO 29,2415 -0.22%
ALTIN 1.725,013,54
BITCOIN 7471240,23%
İstanbul
20°

AÇIK

12:56

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

HBO dizileri artık BluTv üzerinden izlenebilecek!

HBO dizileri artık BluTv üzerinden izlenebilecek!

ABONE OL
Mart 14, 2023 10:37
HBO dizileri artık BluTv üzerinden izlenebilecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan pay-tv (öde-izle) televizyon sağlayıcısı olan HBO ile yerli dijital medya üreticisi BluTv masaya oturdu. Warner Bros. Discovery ve Blu Tv arasında gerçekleşen toplantılar sonucunda şirketler iş ortaklığı yapma kararı aldı. Alınan bu karar doğrultusunda sevilen HBO dizileri, Cartoon Network gibi çizgi film kanalları ve Discovery+ içerikleri artık BluTv platformundan izlenebilecek!

Sevilen içerikler artık BluTv’de!

Warner Bros. Discovery’e ait pay-tv (öde-izle) televizyon sağlayıcısı olan HBO ana kuruluşu Home Box Office olan üst şirkettir. Genel olarak tüm televizyon sektörüne hizmet sağlayan HBO global sinema filmleri, kablolu tv içerikleri, aile eğlence içerikleri, kısa film ve belgeseller gibi içeriklerden oluşuyor.

HBO, HBO 2, HBO Comedy, HBO Family, HBO Latino, HBO Signature, HBO Zone ve HBO HD olmak üzere 6 adet kanalla hizmet vermektedir. Uydu üzerinden yayın akışını takip edebildiğiniz HBO içeriklerini izlemek için ya HBO’nun üyeliklerini satın almanız ya da ülkemizdeki Digitürk gibi ara sağlayıcılara abone olmanız gerekiyor.


En iyi dijital akış platformu hangisi? Netflix, Disney, Prime Video ve BluTV’yi karşılaştırdık!

En iyi dijital akış platformu hangisi? Netflix, Disney, Prime Video ve BluTV’yi karşılaştırdık!

Ülkemizde hizmet veren en iyi dijital akış platformu hangisi? İşte Disney, Netflix, Prime Video ve BluTV karşılaştırması!

Ancak BluTv ve Warner Bros. Discovery’nin yapmış olduğu anlaşma neticesinde artık bu içerikleri sadece BluTv’ye abone olarak da izleyebilirsiniz. HBO içeriklerinin yanı sıra Cartoon Network gibi çizgi film ve Discovery+ gibi kanalların içeriklerine de ulaşabileceksiniz.

Yerli sinema filmleri haricinde BluTv platformuna özel olan Bozkır, Behzat Ç., Sıfır Bir, Sokağın Çocukları, 7Yüz, Pavyon, Bartu Ben, Dudullu Postası ve Masum gibi içeriklere de HBO içerikleri yanında ulaşabileceksiniz.

HBO dizileri

2023 BluTv abonelik ücretleri ne kadar?

Türkiye’de oluşturulacak BluTV üyelikleri için;

  • BluTV aylık üyelik ücreti; kredi/banka kartı kullanılarak yapılan ödemelerde 69,90 TL‘dir
  • BluTV yıllık üyelik ücreti; kredi/banka kartına ücreti 478,80 TL‘dir. Dilerseniz, kredi kartınız ile 39,90 TL*12 taksit yapabilirsiniz (yıllık üyeliklerde 7 gün ücretsiz deneme hakkı bulunmaktadır). 

Yurt dışında oluşturulacak BluTV üyelikleri için;

  • BluTV aylık üyelik ücreti 5.90 Euro’dur. 

Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ShiftDelete.Net YouTube kanalına ulaşabilirsiniz!

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.