Instagram profiline bakanlar nasıl öğrenilir?

Instagram profiline bakanlar nasıl öğrenilir?

ABONE OL
Kasım 20, 2022 14:07
Instagram profiline bakanlar nasıl öğrenilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde sosyal medya denildiğinde ilk akla gelen Instagram oluyor. Bu kapsamda “Instagram profilime kim baktı? Nasıl öğrenirim?” sorusunun cevabı oldukça merak ediliyor. Instagram bu konuda resmi bir destek sunmazken, App Store veya Google Play Store‘da bunun için uygulama yer alıyor.

Bu uygulamaların büyük bir kısmı hesabınızın çalınmasına veya bir daha erişim sağlayamamanıza neden oluyor. Şimdi ilk sorunun cevabından da başlayarak bu uygulamalara da detaylı bir şekilde bakalım.




‘Instagram’da video indirme’ nasıl yapılır?

‘Instagram video indir’ hemen hemen herkesin yaptığı işlemler arasında yer alıyor. Peki ‘Instagram video indirme’ nasıl yapılır? Bunun için bazı internet siteleri bulunuyor. Oldukça basit olan indirme işlemiyle istenilen video cihazlara kaydediliyor. İşte rehber:

Instagram profilime kim baktı? Nasıl anlarım

Eğer sıkı bir stalker sizi takip ediyorsa arkasında iz bırakmamak için elinden geleni yapar. Ancak söz konusu kişi bu konuda amatörse geride iz bırakmıştır. Bunu anlamanın en kolay yolu Hikayeler özelliğidir. Son 24 saat içerisinde story paylaşımı yaptıysanız bunu kimlerin görüntülediğine göz atabilirsiniz. Ekranın alt kısımlarında karşılıklı olarak birbirinizi takip etmediğiniz profiller gözükecektir. Bu yöntem “Instagram profilime bakanlar nasıl anlaşılır?” sorusunun en basit ve güvenli yanıtıdır.

Ancak dediğimiz gibi iyi bir stalker bu hataya düşmez! Peki ya ne yapacağız? Açıkçası bunun kesin bir cevabı maalesef ki yok. Akıllara ilk etapta ‘Instagram profilime kim baktı?’ uygulamaları gelse de bu tür aplikasyonlara biraz mesafeli yaklaşmakta fayda var.

Instagram profilime bakanlar

‘Instagram profilime bakanlar’ uygulamaları gerçek mi?

“Profilime kim baktı uygulamaları işe yarıyor mu?” diye düşünüyorsanız hemen bu soruya bir açıklık getirelim. Ne Instagram ne de Facebook bu tarz uygulamaların işlev göstermesine izin vermez. Gizlilik kuralları nedeniyle Instagram’da hiçbir kullanıcı, hesabını kimin izlediğini takip edemez. Bu daha önce mümkün olmadığı gibi çok yüksek olasılıkla hiçbir zaman da gerçekleşmeyecektir.

Instagram profilime kim baktı? Bu uygulamalar işe yarıyor mu

Android ve iOS işletim sistemlerinin uygulama mağazaları sayısız ‘profilime bakanlar’ uygulamaları ile dolu. Her hafta belki de onlarca benzer uygulama Google Play Store ya da App Store‘a ekleniyor. Fakat bu aplikasyonlar kesinlikle işe yaramamaktadır.

‘Instagram profilime bakanlar’ tarzı uygulamalar mobil mağazalarda genellikle yüksek yıldız sayısına sahip olabilirler. Fakat bu onların güvenilir olduğuna işaret etmez. Uygulamanın altına yazılan yorumların çoğu sahtedir. Ücretsiz uygulamalar bir kenarı, ücretli olanlar da yine hiçbir yarar sağlamamaktadır. İşin sonunda yalnızca paranızdan olursunuz.

Instagram profilime bakanlar

Ayrıca bu tip uygulamaları indirdikten sonra Instagram’da kullanıcı adı ve şifrenizi yazıp giriş yapmanız istenir. Yani kendi ellerinizle özel bilgilerinizi uygulama geliştiricilerine vermiş olursunuz. Günün sonunda hesabınızın ele geçirilmesi dahi olasıdır. Yaygın karşılaşılan örneklerden bir tanesi de kullanıcıların farkında olmadan başka hesapları takip etmesiyle sonuçlanmaktadır.

Instagram profile bakanlar uygulaması gerçek mi, denedik!

“Instagram profilime kim baktı” gibi uygulamalara halen daha merakınız varsa sizler için bu konuyu inceleyen bir video hazırladık. Piyasadaki en popüler profile bakanlar uygulamalarından bir tanesini indirdik. Ofisteki arkadaşlarımızdan denek profilimizi ziyaret etmesini istedik. Sonuç ne mi oldu? Hadi hep beraber izleyelim:

YouTube video

SDNShiftdelete.net

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.