John Wick: Chapter 4 ilk haftadan rekor kırdı!

John Wick: Chapter 4 ilk haftadan rekor kırdı!

ABONE OL
Mart 28, 2023 06:23
John Wick: Chapter 4 ilk haftadan rekor kırdı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meşhur aksiyon-dövüş serisi John Wick’in son yapımı rekor kıran bir başlangıç yaptı. Yapımcı stüdyo Lionsgate’in tahminlerine göre film, hem beklentileri hem de önceki filmleri aşarak açılış haftasında 73,5 milyon dolar hasılat elde etti.

John Wick: Chapter 4, 73.5 milyon dolar hasılatla serinin zirvesinde

2014’teki ilk çıkışından bu yana, John Wick serisi, her devam filmiyle sinema dünyasına adını yazdırmayı başardı. Son film de buna istisna oluşturmuyor gibi görünüyor. Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick: Chapter 4, gişede etkileyici rakamlara ulaştı. İlk haftadan 73,5 milyon dolar kazandığı bildirildi.

Yaklaşık üç saatlik çalışma süresi ve 100 milyon dolarlık bir prodüksiyon maliyetiyle Chapter 4, aksiyon dolu serinin şimdiye kadarki en büyük filmi. Rotten Tomatoes’da yüzde 95 puana ulaşan aksiyon yapımı, IMDb’de ise 8.4 gibi etkileyici puan almayı başardı.


Apple’ın DiCaprio’lu filmi sinemaya geliyor! İşte vizyon tarihi

Apple’ın DiCaprio’lu filmi sinemaya geliyor! İşte vizyon tarihi

Killers of the Flower Moon için vizyon tarihi ortaya çıktı. Apple TV+ için çekilen yapımda, Robert DeNiro ve DiCaprio oynuyor.

Son filmle birlikte Reeves’in karakteri hikayenin sonuna ulaştı. Ancak eleştirmenler, serinin devam edeceğini düşünüyor. Ünlü oyuncu da bir röportajında “asla ‘asla’ deme” diyerek gelecekteki filmlerin ihtimalini göz ardı etmedi.

Ayrıca Ana de Armas’ın Keanu Reeves’le birlikte rol aldığı “Balerina” adlı bir John Wick spin-off’unun (yan film) çoktan çekildiğini ve post-prodüksiyon aşamasında olduğunu belirtelim.

YouTube video

SDNShiftdelete.net

22 Mart’ta gösterime giren Chapter 4’ün başarısı, Reeves’in sinema dünyasındaki popülaritesinin göstergesi niteliğinde. İlk haftadan etkileyici rakamlara ulaşan yapım, hem hikayesi hem de aksiyon dolu sahneleriyle merak uyandırıyor.

Bu konu hakkındaki görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.