Konya’da villaya baskın: 1,2 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi

ABONE OL
Temmuz 20, 2019 21:24
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi´nde inşaat halindeki bir villanın bodrum katında uyuşturucu imalathanesi kurulduğu bilgisine ulaştı.

İnşaat halindeki villanın bahçesinde çok sayıda köpek bulunmasından şüphelenen ekipler evi takibe aldı. Teknik ve fiziki çalışmanın ardından narkotik polisi, villaya operasyon düzenledi.

Aramalar sırasında taban kısmında esneyen bölümü kaldıran ekipler, uzaktan kumandalı sistemle çalışan asansörün, uyuşturucu imalathanesine indiğini tespit etti.

Yaklaşık olarak 10 milyon lira harcanarak kurulduğu belirlenen imalathanede, 3 şüpheli gözaltına alındı.

İmalathanede, 65 kilo kubar esrar, 5 kilo toz esrar ile Türkiye´de ilk kez ele geçirildiği belirtilen ve piyasa değerinin 1,2 milyon lira olduğu değerlendirilen genetiği değiştirilmiş hibrit esrar, 10 adet ruhsatsız yivli tüfek, 1 adet keskin nişancı tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Kaynak: TRT Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.