Lakkotripis: Önümüzdeki 24 ay içerisinde sekiz sondaj yapılacak

ABONE OL
Haziran 18, 2019 22:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum Enerji Bakanı Yorgos Lakkotripis, Rum kesiminin, tek yanlı olarak ilan edilen “Münhasır Ekonomik Bölge” içerisinde, önümüzdeki 24 ay içerisinde, sekiz sondaj gerçekleştireceğini açıkladı.

Rum Enerji Bakanı YorgosLakkotripis, tek yanlı olarak ilan edilen Rum “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisindeki faaliyetlerin sürdüğünü açıkladı.

Rum haber kaynaklarına göre, Lakkotripis, önümüzdeki 24 ay içerisinde 6’sı keşif, 2’si de teyit sondajı olmak üzere toplam 8 sondaj yapılmasının planlandığını söyledi.

Lakkotripis’in sondajların tam olarak nerede yapılacağına değinmek istemediğini belirten haber kaynakları, ancak Lakkotripis’in hedeflerin hali hazırda tespit etmiş olduğunu ve bunlar etrafında çalışmalar yapıldığını söylediğini iletti.

Sondajların bu yılın sonu ile 2020 yılının başında başlaması yönünde olduğunu da dile getiren Lakkotripis, Rum hükümetinin 7’nci parselin ruhsatlandırılmasının son aşamasında bulunduğunu da sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.