Nicosia Open 3×3 Basketball başladı

ABONE OL
Eylül 14, 2019 10:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cyprus Basketball Academy’nin organize ettiği, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayelerinde, KKTC Spor Dairesi ve KKTC Basketbol Federasyonu’nun da işbirliği ile organize edilen “Nicosia Open 3×3 Basketball” Turnuvası dün akşam start aldı.

Cyprus Basketball Academy tarafından oluşturulan organizasyon komitesinin organize ettiği, “Change Your Life” sloganı ile KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun himayelerinde organize edilen sokak basketbolu turnuvası, “Nicosia Open 3×3 Basketball”, dün akşam oynanan ilk gün karşılaşmaları ile başladı. Üç farklı sahada ilk toplam 60 karşılaşma oynandı.

3 gün boyunca Atatürk Spor Kompleksi içinde yer alacak turnuva 18.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve turnuva 3. ve son gün olan 9 Ağustos Cuma akşamı oynanacak yarı final ve final karşılaşmaları ile tamamlanacak.

“Nicosia Open 3×3 Basketball” Turnuvasında, Mixed Kids, Arılar, U12, U14, U16, U18, Büyükler ile Masterler kategorilerinde olmak üzere 78 takım ve 312 sporcu mücadele ediyor.

Turnuvaya, Gıda Ltd. Nestle, Under Armour, Blackspade ve Nazlı Kardeşler Construction, Önder Alışveriş Merkezi, Ektam Kıbrıs, Kolan British Hospital, Eziç, Cranberries Dance Studio, Cemsa Sporting Center, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Oero Trading Ltd katkı koyan kuruluşlar.

Turnuvaya katıacak tüm sporculara hatıra sertifikası ve Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu “UMK-Change Your Life” sloganı ile tasarlanan ter havluları hediye edilecek. Dereceye giren sporculara madalyalar, Eziç, Delicious Cafe ve Popeyes’dan yemek çekleri, Önder Alışveriş Merkezi tarafından Basketbol Topları, Cyprus Basketball Academy’den Sırt Çantaları, Under Armour’dan hediyeler ve büyüklere para ödülleri olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.