DOLAR 28,0311 0.16%
EURO 29,6940 -0.01%
ALTIN 1.782,650,44
BITCOIN 8133022,88%
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

OnePlus, monitör sektörüne iddialı giriyor!

OnePlus, monitör sektörüne iddialı giriyor!

ABONE OL
Aralık 3, 2022 15:06
OnePlus, monitör sektörüne iddialı giriyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Android tarafında orta-üst segment ve amiral gemisi telefonları ile tanınan OnePlus, monitör dünyasına adım atıyor. Telefonlarında kullandığı ekran panelleri kullanıcılar tarafından genel anlamda olumlu karşılanan şirket, şimdi ise oyunculara yönelik ekranlar yapmaya hazırlanıyor. Karşınızda OnePlus’ın yeni oyuncu monitörleri.

OnePlus yeni monitörlerinde iddialı!

Yeni monitörleri ile ilgili bazı tanıtım görselleri paylaşan OnePlus, bu ürünleri ile sektörü değiştireceğini vurguluyor. Firmanın ilk monitör denemeleri olan bu iki modelin elimizde şimdilik yalnızca 4 adet görseli bulunuyor.

OnePlus’ın bu yeni monitörlerinin isimleri X27 ve E24 olacak. Her iki model de oyunculara yönelik özellikler ile gelecek. OnePlus’ın iddiası X27 modelinin birinci sınıf segmentte olduğu, ayrıca monitörün oyuncular, iş dünyasındaki kullanıcılar ve gündelik kullanım amaçlı satın almayı düşünenler de olmak üzere bir çok kesime hitap ettiği yönünde. Kısacası şirket, X27 modelinin çok yönlü olduğunu belirtiyor.


Amiral gemisi katili OnePlus 11 hakkında yeni detaylar geldi

Amiral gemisi katili OnePlus 11 hakkında yeni detaylar geldi

Çok yakında tanıtılması beklenen OnePlus 11 5G modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar!

OnePlus E24, uygun fiyatlı olacak!

Şirket, X27 modelindeki gibi E24 modelinin de çok yönlülük tarafını vurguluyor. Monitör hakkında “bir dizi üst seviye özellik sunan orta sınıf bir ürün” açıklamasını yapan OnePlus, ayrıca E24’ün kolayca erişilebilecek şekilde fiyatlandırılacağını belirtiyor. Son olarak her iki modelin de 165Hz tazeleme hızına ve 1ms tepki süresine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Panel çözünürlüğü, renk hacmi veya bağlantı seçenekleri de dahil olmak üzere OnePlus, her iki cihaz hakkında da ekran boyutları ve hangi kesimdeki kullanıcılara hitap edeceği dışında herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Şirket, iki yeni monitör modelini 12 Aralık tarihinde Hindistan’da piyasaya sürecek. Peki siz bu monitörler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce OnePlus, sektördeki rekabeti kızıştırabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.