OnePlus’ın ilk tableti bomba gibi geliyor!

OnePlus’ın ilk tableti bomba gibi geliyor!

ABONE OL
Ocak 31, 2023 05:31
OnePlus’ın ilk tableti bomba gibi geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OnePlus’ın ilk Android tableti hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bir süre önce tabletin OnePlus Pad adıyla geleceğini doğrulayan şirket, lansman tarihi olarak 7 Şubat’ı işaret etmişti. Oppo Pad 2‘nin sızdırılan bazı bilgileri, OnePlus Pad için gösterge olabilir.

OnePlus Pad özellikleri nasıl olacak?

OnePlus Pad, 7 Şubat’ta piyasaya sürülecek, ancak özellikleri hakkında resmi olarak çok az şey doğrulandı. Oppo Pad 2’nin sızdırılan son teknik özellikleri ise OnePlus Pad’den neler bekleyebileceğimizi gösteriyor.

Weibo’daki sızıntılara göre Oppo Pad 2; HDR10+ ve Dolby Vision destekli, 144Hz yenileme hızına sahip 11 inçlik bir LCD ekranla gelecek. Bu yüksek yenileme hızına sahip ekran, OnePlus’ın son teaser’ıyla birleştiğinde, OnePlus Pad’in ekranının da etkileyici olabileceğine işaret ediyor.




Uygun fiyatlı amiral gemisi: OnePlus Ace 2’nin tanıtım tarihi belli oldu!

Uzunca bir süredir iddialarla ve sızıntılarla gündemden düşmeyen OnePlus Ace 2 modelinin tanıtım tarihi belli oldu.

OnePlus Pad gücünü Snapdragon 865 yonga setinden alacak. Şirket, ilk tablet modelinde 6GB/8GB RAM kullanacak. Cihazın depolama kapasitesi henüz bilinmiyor. Oppo Pad 2’nin 67W hızlı şarj destekli 9.500 mAh bataryaya sahip olduğu söyleniyor. Bu yüzden OnePlus Pad’in özelliğe sahip olması muhtemel.

Çin pazarında 2.999 yuan (yaklaşık 443 dolar) fiyat etiketine sahip olacak. OnePlus Pad’in 7 Şubat’ta piyasaya sürülmesiyle birlikte daha fazlasını öğreneceğiz.

Genel olarak, Oppo Pad 2 sızıntıları OnePlus’ın tabletinden neler bekleyebileceğimiz konusunda fikir veriyor. Potansiyel olarak yüksek yenileme hızına sahip ekranı ve güçlü teknik özellikleriyle, Android tablet, pazarda güçlü bir rakip olacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.