Ortalık karışacak! WhatsApp’tan kanıt niteliğinde yeni özellik yolda

Ortalık karışacak! WhatsApp’tan kanıt niteliğinde yeni özellik yolda

ABONE OL
Ocak 10, 2023 12:02
Ortalık karışacak! WhatsApp’tan kanıt niteliğinde yeni özellik yolda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcıya sahip olan WhatsApp, yaptığı yeniliklerle kullanıcıların deneyimini artırıyor. İhtiyaçları karşılamaya yönelik adımlar atan platformun üzerinde çalıştığı son yeniliklerden biri de kullanıcıların, kaybolan mesajları saklamasına imkan tanıyor. İşte detaylar!

WhatsApp, kaybolan mesajları kaydetmenize izin verecek

Popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, yakın zamanda birçok yeni özellikle karşımıza çıktı. Uygulama, söz konusu yenilikler olduğunda rakiplerinden önde olmasa da kullanıcıların ihtiyacını karşılamak için önemli atıyor. Bu adımlardan biri de WhatsApp Saklanan Mesajlar özelliği oluyor.

Kullanıcılar, kaybolan mesajları kaydetmek ve herkesin görmesi için saklamak amacıyla yeni WhatsApp Kaybolan Mesajlar özelliğini kullanabilir. Genel olarak bakıldığında kaybolan mesajlar, belirli bir süre sonunda otomatik olarak yok olan mesajlardır. Bu özellik sayesinde ise mesajın süresi dolmuş olsa bile görmek mümkün olacak.


WhatsApp, beklenen özelliğin testlerine başladı!

WhatsApp, beklenen özelliğin testlerine başladı!

WhatsApp, uzun zamandır beklenen mesajları taşıma özelliğinin testlerine başladı. Peki aktarma işlemi nasıl olacak?

Kullanıcılar, saklayabilecekleri gibi istedikleri zaman kaldırma seçeneğine de sahip olacak. Bu seçeneği seçtikten sonra ise mesaj, herkes için silinecek. Tüm bunların yanı sıra bu mesajları diğer normal mesajlardan ayırmak için küçük bir görsel fark olacak.

Ekran görüntüsüne bakıldığında mesajın yanında yer alan işaretin Instagram Kaydedilenler işaretiyle aynı olduğu görülüyor. WhatsApp Saklanan Mesajlar özelliği henüz geliştirme aşamasında olarak yer alıyor. Bundan dolayı özelliğin ne zaman ve nasıl kullanılabileceğiyle ilgili herhangi bir bilgi yer almıyor.

Ortalık karışacak! WhatsApp'tan kanıt niteliğinde yeni özellik yolda!

Bunların dışında platform, son olarak mesajları taşıma özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik ile birlikte QR kod sayesinde tüm sohbetleri başka bir telefona aktarmak daha kolay bir hale gelecek. Böylece mesajları aktarmak için önce buluta saklamak ve sonrasında yeni cihaza indirmek gibi aşamaları gerek kalmıyor.

Peki, siz WhatsApp Saklanan Mesajlar özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.