DOLAR 38,7845 -0.07%
EURO 43,3708 -0.29%
ALTIN 3.964,02-2,20
BITCOIN 4008616-1.19135%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Özel gereksinimli gençlerin eserlerinden oluşan sergi Gazimağusa’da açıldı

Özel gereksinimli gençlerin eserlerinden oluşan sergi Gazimağusa’da açıldı

ABONE OL
14 Mayıs 2025 18:08
Özel gereksinimli gençlerin eserlerinden oluşan sergi Gazimağusa’da açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Engelliler Haftası dolayısıyla Gazimağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nden hizmet alan bireylerin hazırladığı resim ve el sanatları eserlerinden oluşan Hayatın Renkleri Sergisi Bandabulya’da açıldı.

Serginin açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, özel gereksinimli gençlerin gözbebekleri olduğunu ifade ederek, merkez atölyelerinde ürettikleri ürünlerin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Gardiyanoğlu, özel gereksinimli gençlerin hizmet aldığı merkezleri her seferinde bir adım daha ileride görmenin gurur verici olduğunu ifade etti.

Bakan Gardiyanoğlu, 18 yaş üstü engelli rehabilitasyon merkezlerinin tümünün tadilatının yapılarak yenilendiğini de söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r