DOLAR 27,6728 0.31%
EURO 29,2789 0.08%
ALTIN 1.644,821,21
BITCOIN 7733630,20%
İstanbul
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polisiye olaylar…

ABONE OL
Temmuz 3, 2019 06:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre dün, saat 13:30 sıralarında, Gazimağusa’da, J.A.L.(E,28)’nin kalmakta olduğu yurt odasında polis tarafından yapılan aramada, MDMA türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan bir adet hap, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi ve bir parça foil kağıdı ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan iki adet ucu yanık sigara izmariti bulunarak emare olarak alındı.

Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada olayla bağlantısı olduğuna inanılan D.S.(E- 25)’nin ikametgahında yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet metal öğütücü bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

Soruşturma devam  ediyor.

TEDBİRSİZLİK SONUCU YANGINA SEBEBİYET VERME

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre dün saat 12:00 sıralarında, Mormenekşe – Mutluyaka yolunun batı kısmında bulunan bir bahçe evinin avlusundaki otları temizleyen J.I.C.(E-44), temizlediği kuru otları yığın yaptıktan sonra gerekli emniyet tedbiri almadan yakması sonucu rüzgarın etkisi kontrolden çıkan yangın neticesinde bahçe evinin yakınında bulunan Taşkın ÖZTEMİZ’e ait olan 10 adet rulo balya ile 10 dönümlük biçilmiş anızın yanmasına sebep oldu.

Bahse konu şahıs tutuklandı.

Soruşturma devam  ediyor.

ARAZİ YANGINI

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre bugün, saat 05:00 sıralarında, Bufavento Kalesinin 3 km batı kısmındaki arazi içerisinde henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı çıkan yangın neticesinde, yaklaşık 3 dönümlük arazi içerisinde buluna 1 adet selvi, 3 harnup, 35 adet zeytin ağacı, kuru otlar ve maki biti örtüsü yanarak zarar meydana geldi.

Yangın itfaiye ve Orman Dairesi ekipleri tarafından söndürüldü. Soruşturma devam ediyor.

ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre dün, 21.00-00.00 saatleri arasında, Lefkoşa Polis Müdürlüğü ve İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahalarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleşti.

Lefkoşa’da gerçekleşen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, pansiyonlar ve halkın yoğun olarak bulunduğu park vb. yerlerde denetimler gerçekleşti.

Denetimler kapsamında kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 17 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilirken, Haspolat Bölgesinde gerçekleşen denetimlerde ise KKTC’de izinsiz ikamet eden 10 kişi tespit edilerek tutuklandı.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 750 araç kontrol edildi.

Suç işlediği tespit edilen 145 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.

İskele’de gerçekleşen denetimler sonucu bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler ve bahis evleri kontrol edildi ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 405 araç kontrol edildi.

Suç işlediği tespit edilen 40 araç sürücüsü hakkında yasal işleme gidildi.

(BRT/PGM)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.