Rum Dışişleri Bakanlığı’nın raporu Anastasiadis’e iletildi

ABONE OL
Ekim 23, 2019 05:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rum Dışişleri Bakanlığı’nın, Türkiye’nin kapalı Maraş ile ilgili faaliyetleri konusunda, BM Güvenlik Konseyi’ne başvuru yapılması olasılığına ilişkin hazırladığı rapor, bugün Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e sunuldu.
Rum haber kaynaklarına göre Rum Dışişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan rapor, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ve Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, sözde “Maraş Belediye Başkanı” Simos Yoannu arasındaki görüşmede ana gündem maddesini oluşturdu.
Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromu yaptığı açıklamada, konuyla ilgili olarak en kısa zamanda açıklamaların olacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (10)


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.