Sadece telefonunu değil, doğayı da koru: bast Eco Koleksiyonu satışa çıkıyor!

Sadece telefonunu değil, doğayı da koru: bast Eco Koleksiyonu satışa çıkıyor!

ABONE OL
Mayıs 5, 2023 16:41
Sadece telefonunu değil, doğayı da koru: bast Eco Koleksiyonu satışa çıkıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fiyatları her geçen gün artan akıllı telefonları satın aldıktan sonra en iyi şekilde muhafaza etmeye çalışıyoruz. Ancak dünyada her yıl 1,5 milyardan fazla telefon kılıfı çöpe atılıyor. Çoğu plastiğin ayrışması yüzlerce yıl alırken, telefon kılıfı üreticisi bast mikropların gücünden yararlanıyor ve Eco Koleksiyonu ile malzemenin biyobozunur formüllerini kullanarak plastik kirliliği üzerinde etki yaratmayı hedefliyor.

bast Eco ile telefonunla birlikte doğayı da koru!

bast Eco Koleksiyonu’nun telefon kılıfları, doğadaki mikroorganizmalar tarafından tamamen parçalanabilir yüzde 100 biyobozunur materyalden üretiliyor. Geleneksel plastik ürünlere kıyasla çok daha düşük karbon ayak izi ve sera gazı emisyonuna sahip koleksiyon, sürdürülebilir bir geleceğe katkı sağlamak için özel olarak üretiliyor.

Türkiye’de ilk defa satışa sunulan çevre dostu Eco koleksiyonu şimdi yüzde 30 indirimle bastcase.com’da satışta!

Özel tasarımı ile göz kamaştıran koleksiyon yapısında bulunan buğday sapı ve balon çiçeği parçaları sayesinde her kılıfta kişiye özel ve eşine rastlanmaz desenler sunuyor. Yani uzaktan bakıldığında aynı dursalar da her bir kılıf aslında eşsiz ve sahibine özel.


iPhone 14 Plus’tan iPhone 14 Pro’ya geçince ne değişti?

iPhone 14 Plus’tan iPhone 14 Pro’ya geçince ne değişti?

iPhone 14 Plus ve iPhone 14 Pro arasındaki farklar, çoğu açıdan önemli olabilir. iPhone 14 Plus’tan iPhone 14 Pro’ya geçme nasıl oldu?

Telefonları en iyi şekilde korumak için tasarlanan koleksiyon, kırılmaz esnek yapısı sayesinde olası darbeleri emiyor ve yükseltili kalıbı sayesinde kamera ile ekranın en az seviyede hasar almasını sağlıyor.

bast Eco Koleksiyonu kılıfların genel özellikleri:

  • Yüzde 100 biyobozunur
  • Bitki bazlı materyal
  • Koruyucu tasarım
  • Kırılmaz esnek yapı
  • Ekran ve kamera koruma
  • Kolay takılabilir tasarım
  • Kullanıcı dostu tuş tetikleri

bast Eco Koleksiyonu hangi telefonlarla uyumlu?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.