Sağlık Bakanı  Altuğra, Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Altuğra, Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti

ABONE OL
Eylül 9, 2022 11:29
Sağlık Bakanı  Altuğra, Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sağlık Bakanı İzlem Gürçağ Altuğra, Cengiz Topel Hastanesi’ni ziyaret etti.

Başhekim Zafer Hıdıroğlu ile görüşerek hastanedeki sorunlarla ilgili bilgi alan Bakan Altuğra, hemodiyaliz servisini gezerek yenilenen yatakları yerinden inceledi ve hastalarla sohbet etti.

 

Bakan Altuğra, ziyaretiyle ilgili olarak BRT’ye yaptığı açıklamada, iki ay önce hastalardan gelen talep doğrultusunda hastaların daha konforlu yataklarda tedavi alması için gerekeni yaptıklarını anlatarak, bu çerçevede hemodiyaliz bölümündeki yatakların yenilendiğini ve  daha teknolojik ve konforlu yatakların hastaları da memnun ettiğini söyledi.

 

 

Hastanenin işleyişiyle ilgili olarak da bilgiler aldığını kaydeden Bakan Altuğra, laboratuvar daha sağlıklı hizmet verebilmesi için bir çalışma yaptıklarını, en geç pazartesinden itibaren laboratuvarın gece saat 11.00’e kadar hizmet vereceğini açıkladı.

 

 

Altuğra, hastanedeki röntgen ve diğer hizmetlerin de randımanlı olarak hizmet verdiğini ifade ederek, oluşabilecek sıkıntıların da en erken zamanında gidereceklerini vurguladı.

 

Başhekim Zafer Hıdıroğlu da ziyaretinden ve katkılarından dolayı Bakan Altuğra’ya teşekkür ederek, sorunların kademeli olarak çözülmesi konusunda planlamalar yaptıklarını belirtti.BRT




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.