Samsung vites artırdı! Android 14 sandığınızdan daha erken gelebilir

Samsung vites artırdı! Android 14 sandığınızdan daha erken gelebilir

ABONE OL
Kasım 21, 2022 10:39
Samsung vites artırdı! Android 14 sandığınızdan daha erken gelebilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsung, son zamanlarda güncellemelerin nasıl yapılması gerektiğine dair örnek gelişmeler gösteriyor. Google’ın kendi Pixel telefonlarının ardından şirketin telefonları ve tabletleri Android 13’i alan birkaç cihaz arasında yer aldı. Bunun ardından şimdiden Samsung, Android 14 ‘ü piyasaya daha hızlı süreceğini söylüyor.

Samsung, Android 14’ü Android 13’ten daha hızlı getirecek

Söz konusu Android yazılım güncellemesi olduğunda Samsung, çok daha iyi bir öz geçmişe sahip değil. Ancak son zamanlardaki adımları dikkate alındığı zaman güncelleme konusunda kendini geliştirdiğini söylemek mümkün. Şirket özellikle Android 13 konusunda oldukça seri davranmayı başardı.

Samsung, Android 13’ün yayınlanmasından sonra yalnızca iki ay sonra telefon ve tabletlerine almaya başladı. Şimdi ise şirket zafer kutlaması yaparak önemli hedefler belirliyor. Şirketin iddiasını göre gelecekteki güncellemeler Android 13’ten daha hızlı gelecek.


Android 13 tabanlı One UI 5.0 bir Samsung modeline daha geldi

Android 13 tabanlı One UI 5.0 bir Samsung modeline daha geldi

Android dünyasında gelişmeler devam ediyor. Samsung, Galaxy Z Fold 3 için Android 13 tabanlı One UI 5.0 güncellemesi veriyor.

Şirket bugün, One UI 5.0’ın ürün kitaplığına genişletilmesi hakkında bir basın açıklaması yayınladı. Bu gönderide Samsung, One UI 5.0’ın faydaları ve Galaxy S, Z ve A cihazları için sürüm programından bahsediyor. Bunun yanı sıra son kısımda One UI 5.0’ın dağıtımının hem hız hem de kapsam açısından daha iyi olduğu yer alıyor.

Samsung, One UI 5.0’ın piyasaya sürülmesi bakımından kendisi hakkında da olumlu açıklamalar yaptı. Ayrıca bir dahaki sefere daha hızlı gitmek istediklerini belirtti. Bunun yanı sıra Android 13’ün piyasaya sürülmesi ile One UI 5.0’ın dağıtılması arasındaki zaman aralığını azalttıklarını söyledi.

Samsung vites artırdı! Android 14 sandığınızdan daha erken gelebilir

Şirketin Android 13 güncellemelerinin hızlandırmasının nedeni arasında Google ile olan yakınlığı yer alıyor. Şirket bununla ilgili şöyle bir açıklama yaptı: “Samsung Electronics, Google ile iş birliğini güçlendirmeye devam edecek ve One UI’yi daha hızlı ve daha mükemmel bir şekilde güncellemeye devam etmek için aktif olarak kullanıcı geri bildirimlerini dinlemeye devam edecek.”

Peki, siz Samsung Android 14 dağıtma hızıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.