Seri üretime dakikalar kala Togg fabrikasına girdik!

Seri üretime dakikalar kala Togg fabrikasına girdik!

ABONE OL
Ekim 29, 2022 16:13
Seri üretime dakikalar kala Togg fabrikasına girdik!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili olan Togg bugün seri üretim hattını resmen açıyor. SDN ekibi olarak biz de bu etkinliğe katılıyoruz. Fakat hemen öncesinde fabrikadan etkinliğin düzenleneceği alanda sergilenen sanat eserlerine ve Togg tarafından sunulacak yeni teknolojilere kadar gördüğümüz şeyleri sizlerle paylaşıyoruz.

Togg fabrikasına girdik! İşte etkinlik alanı

SDNShiftdelete.net

Geçtiğimiz dönemde Togg fabrikası başta olmak üzere geliştirilen ve kurulumuna başlanan şarj altyapısı, istasyonlar, işbirlikleri, seri üretime girecek C-SUV modeli ve özellikleri ile fiyatına dair birçok haber paylaştık.

Togg etkinlik

Bugün ise nihai bekleyiş sona erdi. Togg dakikalar sonra büyük bir etkinlikle seri üretim sürecini resmen başlatacak. Tabii otomobiller bugün itibariyle satışa sunulmayacak. Fakat birkaç ay sonra yollarda göreceğimiz modellerin üretilişine şahit olacağız.


Togg seri üretime geçiyor! Hakkında bildiğimiz her şey

Togg seri üretime geçiyor! Hakkında bildiğimiz her şey

Togg, önümüzdeki 29 Ekim Cumartesi günü yerli elektrikli otomobil için seri üretim sürecini başlatıyor. Neler biliyoruz?

Tabii etkinlik alanında yalnızca Togg fabrikası ve prototipler değil, Devrim otomobilinden birçok sanatçının eserine kadar onlarca şey yer alıyor. Biz de ekranları başında bu ana tanıklık edecek insanlar için biraz daha sahne arkası neler olup bittiğini kayda alıyoruz.

Örneğin etkinlik bekleme alanında otomobilin bataryaları, hızlı şarj istasyonları ve trafikte kullanım simülatörü gibi birçok detay gazetecilerle paylaşıldı. Biz de belirttiğimiz gibi tüm etkinliği anlık olarak sizlerle paylaşıyoruz.


Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan Mil kazanın

Togg ve THY el sıkıştı! Uçmadan Mil kazanın

Bugün Togg ve Türk Hava Yolları (THY) arasında karayolunda statü Mil ve Mil kazandıran yeni bir iş birliği anlaşması imzalandı.

Ayrıca bu etkinlik öncesinde Togg ile THY ve Trendyol gibi şirketler arasında imzalanan anlaşmaları, ilki Bolu’da kurulan şarj istasyonunu ve diğer versiyonlarını, seri üretimden çıkacak modellerin renkleri ve otomobilin teknik özellikleri ile fiyat tahminlerini paylaştık. Bu haberlerimize de aşağıda ve yukarıda bıraktığımız bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Siz Togg etkinliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.