DOLAR 39,8841 0.27%
EURO 47,0617 -0.09%
ALTIN 4.294,850,01
BITCOIN 43793202.06089%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Sibel Tatar İskele Festivali’ne katıldı

Sibel Tatar İskele Festivali’ne katıldı

ABONE OL
2 Temmuz 2025 15:59
Sibel Tatar İskele Festivali’ne katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, İskele Belediyesi tarafından bu yıl 53’üncüsü düzenlenen Geleneksel İskele Festivali’ne katıldı.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Sibel Tatar festivalde yaptığı konuşmada, yabancı ülkelerin sergilediği dans performanslarından çok etkilendiğini belirterek, jürinin işinin kolay olmadığını söyledi.

İskele Belediyesi’ni, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu Başkanı ve İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni Özlem Kadirağa’yı düzenlenen organizasyondan dolayı tebrik eden Sibel Tatar, uluslararası ülkelerin katıldığı Gala Ödül Töreninde ilk üçe giren ülkelere hediye takdim etti. İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da Sibel Tatar’a hediye ve çiçek takdimi yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r