Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “15 Temmuz ve diğer vesilelerle vatan ve mukaddesat için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, kıymetli ailelerine ve aziz milletimize şükranlarımızı sunarız. Gazilerimize de minnettarız, sağlık ve afiyet diliyoruz.” ifadesini kullandı.
Yılmaz, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 15 Temmuz 2016’da gerçekleştirilen darbe girişiminde 3 yakını şehit olan Muzaffer Gülşen’in evine yaptığı ziyarete ilişkin görüntüleri paylaşarak, şunları kaydetti:
“15 Temmuz ve diğer vesilelerle vatan ve mukaddesat için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diler, kıymetli ailelerine ve aziz milletimize şükranlarımızı sunarız. Gazilerimize de minnettarız, sağlık ve afiyet diliyoruz. İki oğlu ve damadı hain FETÖ darbecileri tarafından şehit edilen Muzaffer Gülşen annemizin, büyük bir tevekkül içinde, Filistinli çocuklar için Sayın Cumhurbaşkanımıza biriktirdiği paraları verdiği ana şahit olduk. Böyle mübarek annelere sahip bir milletin iradesini hiçbir hain güç kıramaz.”
1
TC Dışişleri Bakanı Fidan: “Semerkant Zirvemizde Teşkilatımıza gözlemci üye olarak kabul edilen KKTC, aile meclisimizin ayrılmaz bir parçasıdır”
2430 kez okundu
2
Yerlikaya: “Türk Devletleri Teşkilatı üye ve gözlemci ülkeleri olarak suçla ve suç odaklarıyla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz”
2210 kez okundu
3
Varşova Büyükelçisi Rauf Alp Denktaş, Polonya-Türkiye arasında kökleri tarihe dayanan ilişkileri değerlendirdi
2057 kez okundu
4
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Muş:Sürekli şımartılan bir GKRY var. Hem TC’nin hem de Kıbrıs Türkü’nün Ada’daki varlığı, onların karşısında en büyük caydırıcı güç olarak yer alıyor
1547 kez okundu
5
TC Dışişleri Bakanlığı: “Türkiye, ABD’nin İran’ın nükleer tesislerine yönelik saldırısının muhtemel sonuçlarından derin endişe duymaktadır”
1399 kez okundu