Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan fiyat açıklaması!

Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan fiyat açıklaması!

ABONE OL
Ekim 29, 2022 16:39
Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan fiyat açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beklenen yerli otomobilin seri üretimine bugün başlanıyor. Tüm Türkiye’nin gözü bugün Gemlik’teki etkinlikte. SDN ekibi olarak biz de bu etkinliğe katılıyoruz. Öte yandan şirketin CEO’su Gürcan Karakaş, etkinlik öncesi otomobilin fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karakaş:”Togg’a fiyat belirlemek için henüz çok erken”

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG için artık sadece dakikalar kaldı. Seri üretime başlanıyor. Ancak aracın yollara çıkış tarihi için biraz beklemek gerekecek. Togg CEO’su Karakaş, bu durumu göz önünde bulundurarak otomobilin fiyatına ilişkin açıklama yaptı.

Karakaş, Togg’un tam fiyatına ilişkin şimdiden konuşmanın bir anlam ifade etmeyeceğine değindi. Özellikle otomotiv sektöründe hiçbir şirketin 5-6 ay öncesinden fiyat belirlemesinin mümkün olmadığına değinen Karakaş, dolayısıyla Togg için fiyat belirlemediklerini belirtti.

Gürcan Karakaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Biz ticari sırdan çıkan her adımı biz sosyal medya üzerinden hep paylaştık. Dün de renklerimizi paylaştık. Renklerimizle de Türkiye’yi temsil ediyoruz.  Dünyada hiçbir şirketin 5-6 ay öncesinden fiyat belirlemesi mümkün değil. Dolayısıyla Togg’un fiyatı ile ilgili bir karar almadık.


Seri üretime dakikalar kala Togg fabrikasına girdik!

Seri üretime dakikalar kala Togg fabrikasına girdik!

Togg’un seri üretim sürecini başlatmasına yalnızca dakikalar kala fabrikayı ve etkinlik alanını geziyoruz.

Öte yandan Karakaş, bugün seri üretimine başlanacak Togg otomobilinin önümüzdeki yılın Mart ayında yollarda olacağını belirtti. Otomobil için dört bir yandan çalışmalar sürüyor. Öyle ki Togg, pil ve şarj istasyonu üretimi için Siro ve TruGo isimli iki şirket kurdu. Her iki şirketin de seri üretim sürecinden önce ilk prototiplerini üreterek test faaliyetlerini tamamladığını biliyoruz. Hatta istasyon kurulumları da başladı.

Sizce Togg fiyatları ne kadar olur? Beklentileri karşılayacak mı? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.