Togg’un yeni konsepti Beyond X neler sunuyor?

Togg’un yeni konsepti Beyond X neler sunuyor?

ABONE OL
Ocak 10, 2023 18:10
Togg’un yeni konsepti Beyond X neler sunuyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CES 2023’te araç gösterimi yapmayan ancak vizyon gösterimi ile katılımcıları heyecanlandıran Togg Beyond X neler sunuyor? SDN Kurucusu Hakkı Alkan, deneyim alanındaki tecrübelerini paylaştı.

Togg Beyond X ne sunuyor?

SDNShiftdelete.net

Togg’un CES 2023‘te oluşturduğu “Dijital Mobilite Bahçesi” hakkında Togg’un “Beyond X” adıyla mobiletinin yarından sonrasına ilişkin ipuçları veren alanını deneyimledik.

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, geçmişten günümüze her konuşmasında “akıllı” konseptine vurgu yapıyordu. Beyond X ile Togg, bu girişimini net bir şekilde CES 2023’te sergilemiş oldu.

Sadece koltuk ve dijital geniş bir ekrandan oluşan konseptte hissettiğiniz duygu duruma göre hem fiziki hem de görsel olarak kişiselleştirilmiş alan sunuluyor.

Pininfarina ile birlikte geliştirilen Beyond X’te ziyaretçiler, 15 metre uzunluğunda ve LED ekrandan oluşan bir tünele giriyor ve dairesel bir kapsülün içerisinde hayal güçleri ile dijital bir deneyim yaşıyor.

Gerçekliğinizi duyularınız aracılığıyla dönüştüren, sürükleyici bir hibrit deneyim sunan Beyond X, nasıl hissettiğinize bağlı olarak, size en uygun olan ortama götürüyor. Trugo ve Siro’nun Temiz Enerji Çözümleri başlığıyla yer aldığı köşede, kullanıcıları sadece enerji tüketen olmaktan dönüştürüp enerjiyi üreten ve enerji döngülerini blok zinciri tabanlı bir platform üzerinden yöneten taraf olmalarını sağlayan ekosistemi anlatıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.