Töre,Almanya İslam Toplumu Milli Görüş heyetini kabul etti

Töre,Almanya İslam Toplumu Milli Görüş heyetini kabul etti

ABONE OL
Kasım 30, 2022 11:29
Töre,Almanya İslam Toplumu Milli Görüş heyetini kabul etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde temaslarda bulunan Almanya İslam Toplumu Milli Görüş heyetini kabul etti.

Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan Meclis Başkanı Zorlu Töre, Rum tarafının Kıbrıslı Türklere karşı tutumunu anımsatarak, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletlerin de buna seyirci kaldığını söyledi.
Kıbrıslı Türkler aleyhinde bu platformlarda alınması istenen kararların veto edildiğine değinen Töre, Güvenlik Konseyini yanlı tutum sergilemekle suçladı.

Türk ve Müslüman olan ülkelere karşı bu kuruluşların ciddi ayrımcılığı olduğunu ifade eden Töre, bunları bilerek milli değerlere, Türklüğe ve mensubu bulunduğumuz İslam değerlerine sahip çıkmak mecburiyetinde olduğumuzu söyledi.
Milli Görüş’ün bu anlamda önemli çalışmalar yaptığını ve bu çalışmaları yakından takip ettiğini vurgulayan Töre, heyet üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Kabulde Meclis Meclis Basın Dış İlişkiler ve Protokol Müdürü Narin Yalıner Ataöz ve Özel Kalem Müdürü İrem Uygun Soyşen de hazır bulundu.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.