DOLAR 41,2875 0,26%
EURO 48,4839 0,46%
ALTIN 4.894,290,37
BITCOIN 46536330.7659%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
“Torpile dayalı zihniyetin en açık itirafı”

“Torpile dayalı zihniyetin en açık itirafı”

ABONE OL
9 Eylül 2025 08:49
“Torpile dayalı zihniyetin en açık itirafı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Burak Maviş, torpil düzeni dayatmaya çalışanlara sandıkta hesap sorulacağını belirterek, “Yazılıyı geçsinler, sözlüde gereken desteği vereceğiz” sözlerinin, vasatlığa, ranta, yolsuzluğa, torpile dayalı zihniyetin en açık itirafı olduğunu iddia etti.

Maviş yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ünal Üstel ve hükümeti eleştirerek, “Yazılıyı geçsinler, sözlüde gereken desteği vereceğiz” sözlerinin siyaseti yozlaşmanın geldiği noktayı ve kamuda eşitlik, liyakat ile adaletin yok edilmesini ortaya koyduğunu savundu.


İsmet Kotak anılacak

İçeriği Görüntüle

Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) atamalarına şaibe düşürecek bu açıklamaların “kabul edilemez” ve kuruma yapılacak “en büyük kötülük” olduğunu ifade eden Maviş, “Bundan sonra KHK mülakatlarına siyasi müdahale sözü vermek seçim rüşvetidir. Yazılıda başarı kazanan gençlerin hakkını gasp etmek, işsizliği siyasi bağlantıya mahkûm etmek ve kamu hizmetini partizanlığa teslim etmek demektir.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r