UBP’nin seçim çalışmaları devam ediyor

UBP’nin seçim çalışmaları devam ediyor

ABONE OL
Aralık 3, 2022 17:58
UBP’nin seçim çalışmaları devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel, Güzelyurt ve Lefke’de halkla bir araya geldi.

Üstel, Güzelyurt’ta, UBP Güzelyurt Belediye Başkanı ve UBP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Mahmut Özçınar’ın Güzelyurt’ta eksik kalan ne varsa yeni dönemde bunların tamamlanması için çalışacağını kendilerinin de hükümet olarak ihtiyaçları gidereceklerini söyledi.

Başbakan Üstel Lefke ziyaretinde de Lefke’de atıl vaziyetteki yolu bitirdiklerini, yıkılmaya yüz tutmuş mahkeme binasının ihalesine çıktıklarını belirterek, “Yarım kalan tüm işleri bitirecek, reformları hayata geçireceğiz” dedi

UBP Lefkoşa Türk Belediyesi başkan adayı Sadık Gardiyanoğlu da, Hamitköy Gölet Bölgesi’nde bisiklet yürüyüş yolları kafeleri doğa izleme noktalarıyla tamamlayacakları ciddi bir projeleri olduğunu kaydetti.

UBP Gönyeli-Alayköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Amcaoğlu da, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda hazırladıkları projeler ile Gönyeli -Alayköy beldesinin ‘Sanatın ve sporun Başkenti’ ünvanını alacağını belirtti.

UBP Mesarya Belediye Başkan adayı Kürşat Özer ise, “Belediye bünyesinde Tarım ve Hayvancılık Destek Birimi kuracağız” dedi

UBP Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkan adayı Fatma Çimen Tuğlu da, Mehmetçik-Büyükkonuk bölgesinin potansiyelini ortaya çıkaracak projeler hazırladıklarını kaydetti.

UBP Erenköy-Karpaz Belediye Başkan adayı Hamit Bakırcı ise, hizmet hedefiyle yola çıktığını belirterek “Bu yolda sizlerle güçlü bir geleceğe doğru birlikte yürüyeceğiz”  dedi.




Source link

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.