DOLAR 27,9813 -0.01%
EURO 29,7018 0.01%
ALTIN 1.781,340,36
BITCOIN 8285803,12%
İstanbul
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü iş insanı, eski ABD başkanı için tehdit oluşturuyor!

Ünlü iş insanı, eski ABD başkanı için tehdit oluşturuyor!

ABONE OL
Kasım 22, 2022 04:52
Ünlü iş insanı, eski ABD başkanı için tehdit oluşturuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra eski çalışanlarını işten çıkarması ve izlediği politikalar nedeniyle sosyal medya platformunun profilini değiştirdi. Ünlü iş insanının yaptığı değişiklikler büyük şirketlerden platform kullanıcılarına kadar güvensizlik verdi. Musk, bu nedenle platformun kullanıcı sayısını artırmak için yasaklanan hesapları yeniden aktif etmeye başladı. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın da uzun süredir Twitter hesabı yeniden aktif olan hesaplar arasında yer alıyor. Fakat hesabın açılması Donald Trump ve medya şirketi için açık bir tehdit oluşturuyor. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Trump’ın seçim öncesi Twitter’a geri döneceği tahmin ediliyor!

Donald Trump, hesabının kapatılmasından sonra medya şirketine bağlı Truth Social adlı bir sosyal medya platformu kurdu. Eski ABD Başkanı Donald Trump, buranın Twitter gibi olmasını istiyordu. Fakat Trump, burada eski hesabında olduğu gibi yüksek takipçi sayısına ulaşamadı. Ek olarak Donald Trump’ın 2021 yılında Twitter’da 88 milyon takipçisi varken Truth Social hesabında ise 4,6 milyon takipçisi mevcut.

Truth Social hesabını kullanan Donald Trump, Elon Musk’ın Twitter hesabını yeniden aktif hale getirmesinden sonra platforma dönüş yapmayacağını belirtti. Aksi halde Donald Trump, medya şirketinin kurduğu sosyal medya platformunu bırakıp Twitter’a geri dönerse kendi şirketine rakip konumda olacak. Çünkü Truth Social sansürlenen hesapların kendine yer bulması için kuruldu. Elon Musk ise satın aldıktan sonra sosyal medya platformunu artık sansürsüz ve hale getirdi.


Elon Musk, Twitter çalışanlarına sözlü yapacak!

Elon Musk, Twitter çalışanlarına sözlü yapacak!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk, çalışanlarına bir e-posta yollayarak alışılmadık bir istekte bulundu.

Yine de Donald Trump’ın seçim dönemi öncesinde Twitter hesabına aktif kullanacak şekilde dönüş yapması bekleniyor. Çünkü Twitter, Trump’ın takipçi sayısı bağlamında ücretsiz olarak halka ulaşması için en iyi yer olacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Donald Trump, Twitter’a geri dönecek mi? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.