DOLAR 40,6015 0.01%
EURO 46,5759 0.42%
ALTIN 4.299,430,61
BITCOIN 47971960.26875%
Lefkoşa
°

SABAHA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Üstel: Dipkarpaz-Manastır yolunun 15-20 gün sonra tamamlanmasını bekliyoruz

Üstel: Dipkarpaz-Manastır yolunun 15-20 gün sonra tamamlanmasını bekliyoruz

ABONE OL
30 Temmuz 2025 11:27
Üstel: Dipkarpaz-Manastır yolunun 15-20 gün sonra tamamlanmasını bekliyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Ünal Üstel, ülkede siyasi istikrarı sağladıklarını ve birçok yeni projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, 15-20 gün sonra Dipkarpaz-Manastır yolunun tamamlanmasının beklendiğini söyledi.

Katıldığı bir etkinlikte konuşan Üstel, Mehmetçik bölgesinin Kıbrıs Türk tarihinin varoluş mücadelesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, tüm baskı ve entrikalara rağmen bölge halkının üretimden kopmadığını ve bölgede üzüm üretiminin geliştiğini ifade etti.

Hükümete geldikleri günden itibaren vatandaşlara verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini hatırlatan Başbakan Üstel, tüm bölgelere olduğu gibi Mehmetçik bölgesinde de ne söz verdilerse yerine getirdiklerini kaydetti.

Önceliği yarım kalan projelere verdiklerini dile getiren Başbakan Üstel, yapılan tüm eleştirilere rağmen birçok proje ve reformu hayata geçirdiklerini anlattı.

Başbakan Üstel, Belediyeler Reformu Yasası ile belediyelerin daha sürdürülebilir ve refah bir hale getirdiklerini belirterek, yarım kalan tüm projeleri bitirmek için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Ülkede siyasi istikrarı sağladıklarını ve birçok yeni projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Başbakan Üstel, 15-20 gün sonra Dipkarpaz-Manastır yolunun tamamlanmasını beklendiğini belirtti.

Lefkoşa’da 320 yatak kapasiteli hastanenin temelini attıklarını anımsatan Başbakan Üstel, hiçbir gencin rozetine bakmadan kırsal kesim arsası dağıttıklarını sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r