WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor!

WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor!

ABONE OL
Mayıs 22, 2023 06:24
WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta da Instagram’ın ardından geçtiğimiz dakikalardan itibaren erişim sorunları yaşanmaya başladı. Kullanıcılar gruplar ve bireysel sohbetlerde hiçbir mesajın gitmediğini ve kısacası uygulamanın işlevsiz kaldığını ifade ediyor ve anlık kontrollerde henüz sorunun çözülmediği görülüyor. Peki WhatsApp, Instagram ve Facebook çöktü mü? İşte ayrıntılar!

WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü! Meta’da sıkıntılar büyüyor

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, geçtiğimiz dakikalarda tüm dünyada çöktü. Kullanıcılar uygulamaya giriş yapsalar da hiçbir şekilde bireysel gruplar dahil mesaj gönderemiyorlar.

Tabii sorunun yalnızca WhatsApp’ta yaşanmadığını belirtelim. Çatı şirketi Meta’nın sahip olduğu diğer tüm platformlarda benzer bir durum söz konusu. Haberde yer alan görsellere de baktığımızda WhatsApp’ın yanı sıra Facebook ve Instagram’da da aynı sorunun süregeldiğini görüyoruz.


Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor (Düzeldi)

Instagram çöktü mü? Erişim sorunları yaşanıyor (Düzeldi)

Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Instagram, yaşanan erişim sıkıntısıyla gündeme geldi. Peki Instagram çöktü mü?

Hatta Instagram’da Facebook ve WhatsApp’ın kat be kat fazla sayıda kullanıcının geri bildirimde bulunduğunu söyleyebiliriz. Fakat üç platform da dünya genelinde erişim ve kullanım konusunda sıkıntı çıkarıyor.

Yukarıda yer alan görselde Instagram kullanıcılarının yaptığı geri bildirimi görebiliyoruz. Bu da sorunun gece 00.30 sularında başladığını ve 02.40 itibariyle devam ettiğini gösteriyor. Facebook ve WhatsApp’ta ise 01.00 civarında geri bildirimlerin gelmeye başladığı görülüyor. Yani sorunun ilk olarak Instagram’da başladığını söyleyebiliriz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Üç popüler uygulama da dünya genelinde çöktü ancak siz WhatsApp, Instagram veya Facebook’a giriş yapabiliyor musunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.