WhatsApp, yeni özellik geldiğinde size mesaj atacak!

WhatsApp, yeni özellik geldiğinde size mesaj atacak!

ABONE OL
Kasım 23, 2022 15:56
WhatsApp, yeni özellik geldiğinde size mesaj atacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın dört bir yanında kullanılan anlık mesajlaşma platformu WhatsApp, yaptığı yeniliklerle kullanıcıların daha bir deneyim elde etmelerini sağlıyor. Platformun üzerinde çalıştığı son özellik ise masaüstü beta sürümünde ortaya çıktı. Şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik, platformun direkt olarak kullanıcılara mesaj göndermesini sağlıyor.

WhatsApp, yeni özellik sayesinde sizleri bilgilendirecek

WhatsApp’ın masaüstü beta sürümünde ortaya çıkan yeni özelliğe göre platform, direkt olarak kullanıcılara mesaj gönderiyor. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, WhatsApp ile ilgili yeni gelişmelerden anında haberdar olacak.

Ortaya çıkan ekran görüntüsüne göre WhatsApp’ın resmi sohbet sayfası olacak. Yeni özellikle ilgili önemli bir detay ise özelliğin isteğe bağlı olması. Yani kullanıcılar, WhatsApp’tan mesaj almak istemiyorsa mesaj almayı durdurabilir ya da sessize alabilecek.


WhatsApp Web yeni güvenlik önlemine kavuşuyor!

WhatsApp Web yeni güvenlik önlemine kavuşuyor!

Uygulamanın beta sürümünde WhatsApp Web kullanıcılarının bir parola ile korunduğu yeni bir özellik test ediliyor.

Resmi WhatsApp sohbeti, yalnızca okuyabileceğiniz, uçtan uca şifrelenmiş bir sohbet olarak yer alıyor. Bu nedenle herhangi bir müdahalede bulunmanız mümkün değil. Yalnızca sohbeti sessize alma ya da engelleme durumları söz konusu.

Söz konusu yeni özellik, WhatsApp rakibi Telegram’da yıllardır yer alıyor. Bununla birlikte mevcut Telegram resmi hesabı, fotoğraf ve video ile yeni özelliğin nasıl kullanılacağını da anlatıyor. WhatsApp’ın yeni özelliğinin de bu şekilde olacak gibi duruyor. Resmi WhatsApp sohbeti özelliği henüz geliştirme aşamasında. Bu nedenle beta test kullanıcılarına ne zaman sunulacağı hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor.

WhatsApp, yeni özellik geldiğinde size mesaj atacak!

Genel olarak bakıldığı zaman bu özellik, birkaç ay önce Android ve iOS beta sürümlerinde de geliştirme aşamasında yer alıyordu. Ancak sonrasında herhangi bir gelişme meydana gelmedi. Bunun yanı sıra birkaç gün önce şirketin, WhatsApp Web kullanıcılarının bir parola ile korundukları yeni özellik üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Peki, siz Resmi WhatsApp sohbeti özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.